Szoknyás jig

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog méret
-
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 48 db

Szoknyás jig

A szoknyás jig egy kifejezetten a pergető horgászathoz tervezett műcsali, amely nagy népszerűségnek örvend a horgászok körében. Ez a csali egy horoggal rendelkező ólomfej, amelyhez egy szoknya szerelhető.

A szoknyás jig fő jellemzője az ólomfej, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén eljuttassák a csalit a kívánt helyre a vízben. Az ólomfej súlya meghatározza a dobási távolságot és a merülési mélységet. A szoknya, amelyet a horog köré rögzítenek, színben és mintázatban változatos lehet, és a vízben különleges mozgást és rezgést biztosít.

A szoknyás jiget különféle pergető technikákhoz használhatják, például bevontatáshoz, ugratáshoz vagy lassú vontatáshoz. A csali mozgása és a szoknya vibrálása, rezgése vonzóvá teszi a ragadozó halak számára. A szoknyás jiget gyakran alkalmazzák süllő, csuka, sügér, tarpon és más ragadozó halak horgászatára.

A szoknyás jigek elérhetők különböző méretekben, súlyokban, színekben és mintázatokban. A választást a célszervezetek preferenciáinak és a horgászhely körülményeinek megfelelően kell meghozni. Fontos, hogy minőségi és tartós anyagból készült szoknyás jiget válasszon, hogy biztosítsa a horgászati sikerét és a hosszú élettartamot.

A horgászwebshopokban széles választékban találhatók szoknyás jigek különböző márkáktól és gyártóktól. Érdemes kipróbálni különböző színeket, mintázatokat és méreteket, hogy megtalálja a legvonzóbb változatot a halak számára. A szoknyás jigeket gyakran lehet kombinálni más műcsalikkal vagy horogkészletekkel is, hogy még vonzóbbá tegye a csalit.

A szoknyás jigek használata izgalmas lehetőséget nyújt a pergető horgászoknak a ragadozó halak meghorgászására. Próbálja ki a különböző technikákat és mozgásmintákat a vízen, és figyelje meg, hogyan reagálnak a halak. A szoknyás jigek használatával új dimenziót adhat horgászélményének és segíthet elkapni a kívánt fajokat.