Behúzó ólom

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Összesen 1 találat

Behúzó ólom

A behúzó ólom, vagy más néven behúzó súly, egy olyan horgászkellék, amelyet a csalizáshoz használnak. Az ólom súlya segít a csalinak a kívánt távolságra és mélységre való eljuttatásában, valamint a vízben való stabil tartásában.

A behúzó ólom kialakítása általában hengeres vagy alakos, és a leggyakrabban ólomból készül. A különböző méreteken és súlyokon kívül a behúzó ólomnak lehetnek különféle formái is, mint például a gömb alakú, lapos vagy csúcsos.

A horgászat során a horgászzsinórra vagy előkevégre csatlakoztatva kerül használatra. A zsinór vagy előkevé előtt helyezkedik el, és a csalihoz vagy az etetőkosárhoz rögzül. A súlyozásnak köszönhetően a behúzó ólom segít a horgásznak a csalit a kívánt mélységbe leereszteni, és a vízfelszínen vagy az aljzaton tartani.

A behúzó ólmok különböző súlyokban és méreteken elérhetők, hogy alkalmazkodjanak a különböző horgászhelyzetekhez és halak táplálkozási szokásaihoz. A nagyobb súlyú behúzó ólmokat általában nagyobb vízi mélységekben vagy erősebb áramlású vizekben használják. Míg a könnyebb súlyúakat a sekélyebb vizekben vagy a finomabb horgásztechnikákhoz alkalmazzák.

A behúzó ólmok kiválasztása során fontos figyelembe venni a horgászhelyet, a víz feltételeit, a célozott halak méretét és táplálkozási szokásait. Továbbá, a helyi horgászati szabályokat és előírásokat is be kell tartani a behúzó ólom használata során.

A horgászwebshopunkban széles választékban találhatók behúzó ólmok, amelyek különböző márkák, súlyok és kialakítások szerint érhetők el. A megfelelő behúzó ólom kiválasztása lehetővé teszi a horgász számára, hogy hatékonyan és sikeresen horgásszon a különböző horgászhelyzetekben és halak számára.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!