Bojlis ólom

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Bojlis ólom

A bojlis ólom egy speciális horgászkellék, amelyet főként bojlis horgászathoz használnak. A bojlis ólomnak különleges kialakítása van, amely lehetővé teszi a bojli rögzítését a horgászhoroghoz.

Általában hengeres vagy alakos forma, és ólomból készül. Az ólomnak lehetnek különböző méretei és súlyai a horgászhelyzethez és a halak méretéhez igazítva. A bojlis ólom egyik végén nyílás vagy horogtartó kerül kialakításra, amely lehetővé teszi a bojli horoghoz való rögzítését.

A bojlis ólom fontos szerepet játszik a bojlis horgászatban, mivel segít a bojli mélységre való leeresztésében és a vízfenéken való stabil tartásában. Az ólom súlya biztosítja, hogy a bojli leérjen a kívánt mélységbe, és ott maradjon a halak támadásának ideje alatt. Emellett segít a bojli élethű mozgásának elősegítésében, ami vonzóvá teszi a ragadozó halak számára.

A bojlis ólom használatakor fontos, hogy megfelelően rögzítse a bojlival a horoghoz. Ennek többféle módszere létezik, például a hajszálelőkészítés, a horgot keresztülhúzva vagy a bojli horoghoz való kötése. A megfelelő rögzítés biztosítja, hogy a bojli stabilan maradjon az ólomnál, és ne essen le a dobás vagy a horgászat során.

A bojlis ólmok különféle súlyokban és méretekben érhetők el a horgászwebshopokban, hogy alkalmazkodjanak a különböző horgászhelyzetekhez és halak méretéhez. Választhatunk kisebb ólmokat kisebb vízi mélységekhez vagy finomabb horgászatokhoz, valamint nagyobb ólmokat nagyobb távolságokhoz vagy erősebb áramlású vizekhez.

A bojlis ólmok kiválasztásakor fontos figyelembe venni a horgászhelyet, a vízfeltételeket, a halak táplálkozási szokásait és a preferált horgászati technikát. A megfelelő bojlis ólom kiválasztása lehetővé teszi a horgász számára, hogy hatékonyan és sikeresen bojlis horgászatot végezzen, és megfelelően prezentálja a bojlis csalit a halaknak.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!