Cseppólom

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

1–28 termék, összesen 32 db

Cseppólom

A cseppólom egy speciális ólomforma, amelyet főként fenekező horgászathoz használnak. A nevét a csepp alakjáról kapta, amely egy kiugró részt jelent az ólom tetején, amelyre a horog rögzül.

A cseppólom rendkívül sokoldalú és hatékony eszköz a fenekező horgászat során. Az ólom különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy a horog könnyedén rögzüljön, miközben az ólom stabilan marad a vízfenéken. Ez segít abban, hogy a csali élethűen mozogjon a vízben, miközben a horog a megfelelő pozícióban marad.

A cseppólom nagy előnye, hogy könnyen alkalmazkodik a különböző vízviszonyokhoz és horgászhelyzetekhez. A különböző súlyokban elérhető, így lehetőség van a víz mélységének és áramlásának megfelelően választani. A könnyebb cseppólomok kisebb mélységekben vagy lassabb folyású vizekben használhatók, míg a nehezebbek nagyobb mélységekre vagy erősebb áramlású vizekre alkalmasak.

A cseppólomok gyakran használatosak folyóvízi horgászatnál, ahol fontos a csali stabil tartása a vízfenéken, valamint a távolságra való pontos dobás. Az ólom formája és súlya lehetővé teszi a messzire dobást és a célzott helyekre való eljutást.

A cseppólomok kiválasztásakor fontos figyelembe venni a horgászhelyet, a vízviszonyokat, a halak táplálkozási szokásait és a horgászati technikát. A megfelelő súlyú és méretű cseppólom segít abban, hogy a horgász hatékonyan és eredményesen fenekezzen, és sikeresen megszerezze a kívánt halakat.

A cseppólomok széles választékban érhetők el a horgászwebshopokban, így lehetőség van a legmegfelelőbb méret és súly kiválasztására az adott horgászhelyzethez. A minőségi cseppólomok tartósak és megbízhatóak, így hosszú távon is szolgálnak a horgász örömére.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!