Készlet

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Készlet

A készlet ólom és nehezékek kategória a horgászok számára számos különböző típusú ólomot és nehezéket kínál, amelyek segítségével testreszabhatják és optimalizálhatják horgászatukat. Ez a kategória számos különböző méretű, alakú és súlyú ólmot tartalmaz, amelyek különböző horgászati technikákhoz és környezetekhez használhatók.

Az ólom és nehezékek széles választéka lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a legmegfelelőbb súlyt és alakot válasszák a különböző körülményekhez. Például, a folyóvízi horgászat során a nehéz ólom segíthet a távoli dobásokban és a stabil tartásban az erős vízáramlásban, míg a könnyebb ólom lehetővé teszi a finomabb prezentációt és a gyors mozgást.

Az ólom és nehezékek készlete tartalmazhat különböző típusú ólmokat, mint például cseppólom, gömbólom, laposólom vagy csúszó ólom. Emellett kiegészítőket, mint például csúszógyűrűket, horgokat vagy gumiborítást is tartalmazhatnak. Amelyek segítenek a szerelék stabil rögzítésében és a hatékonyabb használatban.

Ezek az ólom és nehezék készletek általában különböző méretű és súlyú darabokat tartalmaznak, hogy a horgászok különböző helyzetekben és halakhoz tudjanak alkalmazkodni. A nagyobb ólomok nagyobb távolságokra alkalmasak, míg a kisebb ólomok jobban illeszkednek a finomabb szerelékekhez és a kisebb halakhoz.

A minőségi ólom és nehezékek készletek tartós anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a víz és a környezeti hatásoknak. Ez biztosítja, hogy hosszú távon is megbízhatóan szolgáljanak, és a horgászok sok sikeres fogást érjenek el velük.

A készlet ólom és nehezékek kategória kínálata lehetőséget ad a horgászoknak a testreszabott szerelék kialakítására és a horgászati technikák finomhangolására. Az ólom és nehezékek megfelelő használata kulcsfontosságú a csalik hatékony prezentációjához, a halak eléréséhez és a sikeres fogásokhoz. Válasszon minőségi ólom és nehezékek készleteket, hogy horgászélménye még sikeresebb legyen!

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!