Sörétólom

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

Sörétólom

A sörétólom horgászok számára elengedhetetlen eszköz, amely sokféle horgászati helyzetben és technikában használható. Ez a speciális ólomtípus a horog körül helyezkedik el, és lehetővé teszi, hogy a csali természetes módon mozogjon a vízben, miközben megtartja a megfelelő súlyt és egyensúlyt.

Kiválóan alkalmazható a folyóvízi és állóvízi horgászat során is. A folyóvízi horgászatban a sörétólom segít a távoli dobásokban, a pontos célozásban és a stabil tartásban az erős vízáramlásban. Az állóvízi horgászat során pedig a sörétólom lehetővé teszi a finomabb prezentációt és a csali természetes mozgását, ami vonzza a halak figyelmét és elérésüket.

Különböző méreteket és súlyokat kínál, hogy a horgászok különböző méretű csalikkal és környezetekben is használhassák. Nagyobb sörétólom alkalmazása nagyobb távolságokra és nagyobb vízmélységekben történő horgászathoz ajánlott, míg kisebb sörétólom ideálisabb a finomabb szerelékekhez és a sekélyebb vizekhez.

Kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a víz és a korrózió hatásainak. Ez biztosítja, hogy az ólom hosszú távon is megbízhatóan szolgáljon, és ellenálljon a vízi környezetben jelentkező kihívásoknak.

Könnyen használható és rögzíthető a szerelékekhez, és lehetővé teszi a gyors csere lehetőségét is. A megfelelő méretű és súlyú sörétólom kiválasztása a horgászati körülményekhez és a célhalakhoz igazodva kulcsfontosságú a sikeres fogások eléréséhez.

Válasszon minőségit a horgászat során, hogy növelje a fogási esélyeket és élvezze a sikeres horgászélményt. Nagyszerű eszköz a csali természetes mozgásának fokozásához és a halak vonzásához.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!