Szemüveg nyakbaakasztó

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Szemüveg nyakbaakasztó

A szemüveg nyakbaakasztó egy praktikus és kényelmes kiegészítő a horgászok számára, amely lehetővé teszi a szemüveg biztonságos rögzítését és könnyű hozzáférését. Ez a speciális tartórendszer megakadályozza a szemüveg elvesztését vagy leesését, miközben a horgász koncentrálhat a tevékenységre.

A szemüveg nyakbaakasztó egy állítható hosszúságú pánt, amely könnyen illeszkedik a nyakra. A pánt anyaga általában puha és kényelmes, hogy ne okozzon irritációt vagy kényelmetlenséget a hosszabb viselés során. A nyakbaakasztó könnyű súlyú és ellenálló, így nem korlátozza a horgász mozgását vagy terheli a nyakat.

A szemüveg nyakbaakasztó praktikus módja annak, hogy mindig kéznél legyen a szemüveg, amikor szükség van rá, és ne kelljen folyamatosan a táskában vagy zsebben keresni. Így a horgász könnyedén leteheti vagy felveheti a szemüveget anélkül, hogy aggódna a helyén maradásáért.

Ez a tartórendszer különösen hasznos lehet olyan helyzetekben, amikor a horgász mozgékonyabb tevékenységet végez, például csónakban vagy vízben állva horgászik. A szemüveg nyakbaakasztó biztosítja, hogy a szemüveg mindig biztonságban legyen, még akkor is, ha véletlenül lecsúszik a horgász arcáról.

A szemüveg nyakbaakasztók különféle stílusokban és színekben elérhetők, hogy minden horgász megtalálhassa az egyéni ízlésének és preferenciáinak megfelelőt. A tartórendszer néha kiegészülhet kiegészítőkkel, például gumi csúszásgátlóval vagy beépített tisztítókendővel, hogy még praktikusabb legyen a használata.

Összességében a szemüveg nyakbaakasztó ideális kiegészítő minden horgász számára, aki szeretné biztonságban tartani és könnyen hozzáférni szemüvegéhez a horgászat során. Válasszon minőségi nyakbaakasztót, hogy élvezhesse a kényelmet és a nyugodt horgászélményt anélkül, hogy aggódnia kellene a szemüveg elvesztése miatt.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!