Kabát

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

1–28 termék, összesen 40 db

Kabát

A horgászok számára elengedhetetlenül fontos egy megfelelő kabát, amely megvédi őket a különböző időjárási körülményektől és kényelmes viseletet biztosít a horgászat során. Egy jó minőségű horgászkabát többfunkciós és strapabíró, hogy képes legyen megbirkózni a változó körülményekkel és hosszú távú használatra tervezve legyen.

A horgászkabátok általában vízálló vagy vízlepergető anyagból készülnek, hogy megvédjék a horgászt az esőtől és nedvességtől. Ez lehetővé teszi, hogy szárazon maradjon még nedves időjárási körülmények között is. Emellett a kabát szélálló is lehet, hogy megakadályozza a hideg szél behatolását.

A horgászkabátok rendelkezhetnek állítható mandzsettákkal és derékpánttal, hogy személyre szabható legyen a kényelmes illeszkedés. Ez lehetővé teszi a kabát tökéletes beállítását a testre, hogy ne korlátozza a mozgást és ne engedjen be hideget vagy nedvességet.

A kabátok gyakran rendelkeznek több zsebbel, amelyek különböző méretű és célú tárolást tesznek lehetővé. Ezek a zsebek ideálisak az apróbb horgászkiegészítők, csalik, horogok vagy telefon és kulcsok tárolására. Néhány kabát akár belső zsebekkel is rendelkezhet, amelyek extra biztonságot és védelmet nyújtanak értéktárgyainak.

A horgászkabátok gyakran ergonomikus kialakítással rendelkeznek, amelyek kényelmet és mozgásszabadságot biztosítanak. A könnyű és rugalmas anyagok lehetővé teszik a horgászat során szükséges mozgások elvégzését, anélkül hogy a kabát korlátozná vagy akadályozná.

Fontos szempont még a horgászkabátoknál a megfelelő méret és illeszkedés. A kabátnak kellően laza, de nem túl bőrnek kell lennie, hogy lehetővé tegye a réteges öltözködést hideg időjárási körülmények között. Továbbá, a kabát vállrészének és ujjainak kellően szélesnek kell lennie ahhoz, hogy a horgász könnyedén mozoghasson és kényelmesen tudja használni a horgászfelszerelést.

Összességében, egy jó minőségű horgászkabát elengedhetetlen eszköz a horgászok számára, amely védelmet és kényelmet nyújt a horgászat során. A vízállóság, szélállóság, többfunkciós zsebek és a kényelmes illeszkedés fontos szempontok, amelyekre figyelni kell a megfelelő kabát kiválasztásakor. Egy jó horgászkabát segít abban, hogy élvezetes és sikeres legyen a horgászati élmény minden időjárási körülmények között.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!