Kesztyű

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Kesztyű

A horgászatkor nagyon fontos a megfelelő kesztyű viselése, amely védelmet nyújt a kezek számára és biztosítja a kényelmet a horgászat során. A jó minőségű horgászkesztyűk kiválóan alkalmazkodnak a kéz formájához, tartósak és számos előnnyel rendelkeznek.

Az egyik legfontosabb tulajdonság a horgászkesztyűknél a vízállóság. A vízálló anyagból készült kesztyűk megakadályozzák, hogy a víz átjusson és nedvességet okozzon a kézfejen. Ez különösen fontos, ha a horgászat vízi környezetben zajlik, vagy esős időben horgászunk.

Emellett a horgászkesztyűknek jó tapadást és fogást kell biztosítaniuk. A megfelelő anyag és textúra segít abban, hogy a horgász megfelelően tartsa a horgokat, fogja a halakat és kezelje a horgászfelszereléseket. A tapadásnak kellően erősnek és biztosnak kell lennie, hogy ne csússzon el a nedves vagy csúszós felületeken.

A kényelem szintén fontos szempont a horgászkesztyűknél. A kesztyűknek kellően rugalmasaknak és könnyűeknek kell lenniük, hogy lehetővé tegyék a kéz mozgásának szabadságát és ne korlátozzák a horgász műveleteit. A kesztyűknek jól kell illeszkedniük a kézre, de nem szabad túl szorosnak vagy szűknek lenniük.

Biztonsági szempontból fontos, hogy a horgászkesztyűk védelmet nyújtsanak a kéz számára. Olyan anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a kisebb sérüléseknek, karcolásoknak és szúrásoknak. A vastagabb anyagok extra védelmet nyújtanak, különösen a halak éles fogainak vagy tüskéinek kezelésekor.

Végül, a praktikus jellemzők is fontosak a horgászkesztyűknél. Néhány kesztyű ujjvégei kivágottak vagy nyithatóak, hogy a horgász könnyedén használhassa az ujjait szükség esetén, például a horog behelyezése vagy a csali cseréje során. Továbbá, néhány kesztyűnél speciális funkciók lehetnek, mint például a kampókioldó vagy a mágneses rögzítő elemek a könnyű hordozhatóság érdekében.

A megfelelő horgászkesztyű kiválasztása nagyban javítja a horgászati élményt és védelmet nyújt a kezek számára a környezeti hatásokkal és a horgászfelszerelésekkel szemben. Ügyeljünk a vízállóságra, tapadásra, kényelemre és védelemre a megfelelő horgászkesztyű kiválasztásakor.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!