Thermoruha

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 16 találat megjelenítve

Thermoruha

A thermoruha, vagy más néven réteges öltözködés, az egyik legfontosabb elem a hideg időjárási körülmények között horgászók számára. Ez a ruházati rendszer rétegekből áll, amelyek kombinálják a melegséget, szigetelést és légáteresztést annak érdekében, hogy a test melegen tartva maradjon, miközben lehetővé teszi a pára és az izzadság elpárolgását.

A thermoruha ideális választás a hideg vízparton, a hűvös reggeleken vagy az őszi és téli horgászat során. A rétegekből álló rendszer lehetővé teszi a hőszabályozást és alkalmazkodást a változó időjárási feltételekhez. A következők a thermoruha fő elemei:

 1. Aláöltözet: A thermoruha alapja az aláöltözet, amely közvetlenül a testre kerül. Ennek a rétegnek a célja a nedvesség elvezetése a testről, így a bőr száraz marad. Az aláöltözet lehet vékony, rugalmas anyagból, amely kényelmesen illeszkedik a testhez.
 2. Középréteg: A középréteg a melegséget és szigetelést biztosítja. Ez lehet vastagabb pulóver, dzseki vagy mellény, amely megtartja a test melegét és védi a hideg szél ellen. A középréteg lehetővé teszi a levegő keringését és az izzadság elpárolgását.
 3. Külső réteg: A külső réteg az időjárási elemek védelmét szolgálja. Ez lehet vízhatlan dzseki vagy kabát, amely megakadályozza a nedvesség bejutását és védi a szél ellen. A külső réteg lehetővé teszi a légáteresztést és a pára elpárolgását, hogy a test száraz maradjon.

A thermoruha fontos jellemzője a könnyedség és a mozgásszabadság. Fontos, hogy a rétegek jól illeszkedjenek egymáshoz, hogy ne korlátozzák a mozgást. A ruházat anyagának lehet lélegző képessége, hogy megakadályozza a túlzott izzadást és a nedvesség gyűjtődését.

A megfelelő thermoruha lehetővé teszi, hogy kényelmesen horgásszunk a hideg időjárási körülmények között, megvédve magunkat a hidegtől és a nedvességtől.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!