Szerelék - kiegészítők

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Előke vastagság (mm)
-
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog méret
-
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Teherbírás (kg)
-
Terhelhetőség (kg)
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 319 db

Szerelék - kiegészítők

A horgászwebshopokban elérhetők a legkülönfélébb szerelék-kiegészítők, amelyek segítségével a horgászok még hatékonyabban és eredményesebben végezhetik tevékenységüket. A szerelék-kiegészítők sokoldalú termékek, amelyek megkönnyítik és javítják a horgászat élményét.

A szerelék-kiegészítők közé tartoznak a botfogók, a dobók, a kapásjelzők, a halradarok, a horogszegek, a csalihordók és még sok más eszköz. Ezek az apró tárgyak és eszközök jelentős hatással lehetnek a horgászat sikerességére.

A botfogók segítségével könnyedén rögzítheted a horgászbotokat és könnyen hordozhatod őket a horgászat helyszínére. A dobók segítik a dobások pontosságát és távolságát, így könnyebben érheted el a kívánt célterületet.

A kapásjelzők figyelmeztetést adnak, amikor hal kapást jelzett. Ezáltal nem maradsz le egyetlen fontos pillanatról sem, és időben reagálhatsz a kapásra. A halradarok segítségével felderítheted a víz alatti környezetet, és megtalálhatod a halak tartózkodási helyeit.

A horogszegek és csalihordók praktikus eszközök a horgászcápák és csalik tárolására. Rendben tartják a horgászfelszereléseket és könnyen hozzáférhetővé teszik azokat a horgászat során.

A szerelék-kiegészítők minőségi kivitelezése és tartóssága alapvető fontossággal bír. A megbízható és strapabíró anyagokból készült eszközök biztosítják a hosszú élettartamot és a hatékony működést.

A horgászwebshopokban megtalálhatod a legjobb minőségű és sokféle szerelék-kiegészítőket. Legyen szó botfogókról, dobókról, kapásjelzőkről vagy más horgászeszközökről, megtalálhatod a neked legmegfelelőbbet a horgászfelszereléseidhez.

Hatékonyabbá és kényelmesebbé teszik a horgászatot. Válassz minőségi és sokoldalú eszközöket, hogy élvezhesd a sikeres fogásokat és a horgászat élményét a legjobb felszerelésekkel.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!