Forgók, kapcsok, karikák

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Teherbírás (kg)
-
Terhelhetőség (kg)
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 169 db

Forgók, kapcsok, karikák

A forgók, kapcsok és karikák elengedhetetlen horgászkiegészítők, amelyek segítenek a zsinór, csali és horgok hatékony és biztonságos rögzítésében. Ezek a kis, de fontos alkatrészek hozzájárulnak a horgászfelszerelés megbízhatóságához és sikeres horgászathoz.

 1. Forgók: A forgók olyan alkatrészek, amelyek lehetővé teszik a zsinór szabad mozgását és csavarodásmentes működését. A különböző típusú forgók, például golyós forgók vagy horgászforgók, könnyűsúlyú és erős kialakításuk révén biztosítják a sima és könnyű csalitovábbítást. Emellett a forgók segítenek csökkenteni a zsinór elhasználódását és megszakadását a horgászat során.
 2. Kapcsok: A kapcsok olyan összekötő elemek, amelyek lehetővé teszik a könnyű és gyors csali cserét. Különböző méretű és típusú kapcsok állnak rendelkezésre, amelyek alkalmazkodnak a különböző méretű és típusú csalikhoz. A kapcsok lehetnek hurok kapcsok, keresztbe tört kapcsok vagy gyorskapcsok, amelyek könnyűsúlyúak és erősek, hogy biztosítsák a csali stabil rögzítését.
 3. Karikák: A karikák olyan felfüggesztő elemek, amelyek lehetővé teszik a horog, csali vagy egyéb horgászszerszám rögzítését a zsinórhoz vagy a fonott zsinórhoz. A karikák rendkívül erősek és tartósak, hogy ellenálljanak a nagyobb halak húzásának és a különböző terheléseknek. Különböző méretű és alakú karikák állnak rendelkezésre, hogy illeszkedjenek a különböző méretű és típusú horgászszerszámokhoz.

Ezek az alkatrészek nem csak a könnyű csali cserét és a megbízható rögzítést biztosítják, hanem segítenek csökkenteni a zsinór csavarodását és megszakadását is. Fontos, hogy minőségi forgókat, kapcsokat és karikákat válasszunk, amelyek erősek, rozsdamentesek és megbízhatók. A kiváló minőségű forgók, kapcsok és karikák növelik a horgászfelszerelés tartósságát és segítenek elérni a sikeres fogásokat a vízben.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!