Csúszó úszórögzítő

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Csúszó úszórögzítő

A csúszó úszórögzítő egy olyan horgászkiegészítő, amely lehetővé teszi az úszók pontos és könnyű beállítását a horgászat során. Ez a kis, de fontos alkatrész segítséget nyújt a horgászoknak abban, hogy a csúszó úszót a kívánt mélységbe állítsák be, és a csali optimális pozícióban legyen a vízben.

A csúszó úszórögzítő általában műanyag vagy fém anyagból készül, és egy csúszó rendszert tartalmaz. Amely lehetővé teszi az úszó szabad mozgását a zsinór mentén. A rögzítő alkatrész megakadályozza az úszó elmozdulását a zsinóron, és lehetővé teszi annak fix helyzetben tartását.

Ennek az eszköznek a használata rendkívül egyszerű. Először a zsinórt át kell húzni a csúszó úszórögzítőn. Majd a megfelelő magasságban rögzíteni kell azt a zsinóron. A rögzítés erőssége és pozíciója szabályozható, így a horgász könnyedén beállíthatja az úszó mélységét és a csali pozícióját a vízben.

A csúszó úszórögzítő rendkívül hasznos a horgászat során, különösen olyan helyzetekben, amikor változó mélységekben vagy különböző területeken horgászunk. Lehetővé teszi, hogy a horgász gyorsan és könnyedén változtassa az úszó beállítását anélkül, hogy szükség lenne a zsinór újra befűzésére vagy az úszó cseréjére.

A csúszó úszórögzítő megbízható és tartós anyagból készül, hogy ellenálljon a vízi környezet hatásainak és a nagyobb halak húzásának. A megfelelő méretű és típusú csúszó úszórögzítőt kell választani a horgászfelszereléshez, hogy biztosítsuk a stabilitást és az optimális működést a vízen.

Összességében a csúszó úszórögzítő egy praktikus és megbízható eszköz a horgászat során, amely segít a pontos és hatékony beállításban, és növeli a sikeres fogás esélyét a vízben.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!