Forgókapocs

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Teherbírás (kg)
-
Terhelhetőség (kg)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 57 db

Forgókapocs

A forgókapocs egy kis, de rendkívül hasznos eszköz a horgászat során. Ez a kapocs lehetővé teszi a könnyű és gyors cserét a horgászszerelék és a zsinór között, valamint a különböző szerelékek vagy csalik gyors váltását.

A forgókapocs általában készül rozsdamentes acélból vagy más tartós anyagokból, amelyek ellenállnak a víz és az időjárási hatásoknak. Ez biztosítja, hogy a forgókapcsok megbízhatóak és tartósak legyenek a horgászat során.

A forgókapcsok két vége kampó formájú, amelyek könnyű csatlakozást tesznek lehetővé. Az egyik végén található kampóval rögzíthető a horgászszerelék vagy a csali, míg a másik kampóval a zsinór csatlakozik. A kampók általában zárt állapotban vannak, így biztosan tartják a szereléket vagy a csalit, de könnyen nyithatók és zárhatók a gyors cserék érdekében.

A forgókapcsok nagy előnye, hogy minimalizálják a zsinór elforgását és a fonódást. Azáltal, hogy a zsinór szabadon tud forogni a kapocs belsejében, csökkentik a zsinór feszültségét és megakadályozzák a csomók kialakulását, amelyek gyakran okozhatnak problémákat a horgászat során.

A forgókapcsok könnyen használhatók és gyorsan cserélhetők a horgászat folyamán. Csak egyszerűen meg kell nyitni a kampókat, majd rögzíteni vagy leválasztani a szereléket vagy a csalit. Ez különösen hasznos lehet, ha gyorsan változtatni szeretnénk a csalikat vagy a szerelékeket a halak viselkedése vagy a víz körülményei alapján.

A megfelelő méretű és erősségű forgókapcsok kiválasztása fontos a sikeres horgászathoz. Az elérhető különböző méretű kapcsok lehetővé teszik a különböző vastagságú zsinórok és a különböző méretű szerelékek vagy csalik csatlakoztatását.

A forgókapcsok megkönnyítik és felgyorsítják a horgászatot, lehetővé téve a gyors és hatékony szerelék- és csalicserét a vízen. A megbízható és erős forgókapcsok hozzájárulnak a problémamentes és sikeres horgászathoz, minimalizálva a zsinórproblémákat és lehetővé téve a zökkenőmentes zsinórvezetést.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!