Roppantó cső

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 16 találat megjelenítve

Roppantó cső

A roppantó cső egy hasznos eszköz a horgászat során, amelyet gyakran használnak a végszerelék rögzítésére és biztosítására. Ez a hajlékony cső darab rendkívül tartós és rugalmas anyagból készül, amely ellenáll a víznek, az UV-sugárzásnak és az időjárási hatásoknak.

Nagyon sokoldalú, és számos előnyt kínál a horgászoknak. Először is, a cső megbízható és tartós rögzítést biztosít a horoghoz vagy más végszerelékekhez. A hajlékony szerkezete lehetővé teszi a cső könnyű alkalmazását és a végszerelék biztonságos rögzítését anélkül, hogy károsítaná a horgászszárat vagy a zsinórt.

A roppantó cső használata egyszerű. Csak helyezze a végszereléket a csőbe, majd húzza rá a zsinórt, hogy a cső megszorítsa és rögzítse a végszereléket. A cső megfelelő mérete és vastagsága biztosítja a szoros és stabil illeszkedést, így nem kell aggódnia az elcsúszás vagy a laza rögzítés miatt.

A roppantó cső segítségével könnyedén és gyorsan cserélheti a végszereléket a horgászat során. Ez különösen hasznos, ha gyakran változtatnia kell a horgászmódszert vagy a végszereléket a víz körülményei vagy a halak viselkedése szerint.

Emellett a roppantó cső védelmet nyújt a zsinór kopásával szemben. Amikor a zsinór húzódik vagy súrlódik a horoggal vagy más végszerelékkel, a roppantó cső megakadályozza a közvetlen érintkezést, csökkentve ezzel a kopás és a szakadás kockázatát. Ezáltal a zsinór hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt biztosít.

Elérhető különböző méretekben és színekben, hogy megfeleljen a különböző horgászati igényeknek és stílusoknak. Könnyen megtalálható a horgászboltokban és online horgászwebshopokban, és megfizethető áron kapható.

Összességében fontos kiegészítője lehet a horgászfelszerelésnek, amely könnyű és megbízható rögzítést biztosít a végszerelékhez. Használata egyszerű, és segít megőrizni a zsinór épségét, valamint gyors és könnyű végszerelék cserét tesz lehetővé. Legyen szó pergetésről, feeder horgászatról vagy bármely más horgászmódszerről, a roppantó cső egy praktikus eszköz, amelyet érdemes bevetni a sikeres halászat érdekében.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!