Kellék szerelékhez

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 33 db

Kellék szerelékhez

A horgászat során a kellék szerelékhez egy fontos része a sikeres és hatékony halászatnak. Ezek a kiegészítők különböző formában és méretben elérhetők, és segítenek a horgászoknak a végszerelék összeállításában. A csalik rögzítésében és az általános horgászfelszerelés kiegészítésében.

A kellék szerelék közé tartoznak például a forgók, kapcsok és karikák. Ezek a kis alkatrészek az összeköttetést biztosítják a zsinór, a végszerelék és a csalik között. A forgók lehetővé teszik a csalik és végszerelékek szabadon történő forgását, megakadályozva a zsinór tekeredését. A kapcsok és karikák könnyű rögzítést biztosítanak, lehetővé téve a gyors csere és a rugalmas horgászmódszerek alkalmazását.

A cseburáska, a roppantó cső és a csúszó úszórögzítő is fontos kellékek a horgászatban. A cseburáska használatával könnyedén változtathatja a zsinór hosszát és a végszerelék magasságát, amely ideális lehet a csalik helyzetének és a halak táplálkozási szokásainak megfelelően. A roppantó cső segít a végszerelék stabil rögzítésében, míg a csúszó úszórögzítő lehetővé teszi az úszó szabad mozgását a zsinóron, így a halak könnyebben felvehetik a csalit.

A kellék szerelék között megtalálhatók továbbá a világító patronok, melyek éjszakai horgászat során segítenek a láthatóság javításában, valamint a kapásjelzők, amelyek figyelmeztetnek, ha halat kapott a horgász. Emellett a horgász szemüveg, a szemüveg nyakbaakasztó és a sapka is kényelmes és praktikus kiegészítők, amelyek védelmet nyújtanak a napfény, a szél vagy a vízcseppek ellen.

A kellék szerelékhez sokféle változatban és stílusban elérhető a horgászati igényeknek megfelelően. A minőségi és megbízható kellékek biztosítják a horgászat sikeres és zavartalan folytatását. Érdemes alaposan megválasztani és gondoskodni róluk, hogy hosszú távon élvezhesse a horgászat élményét és eredményességét.