Tárolás - szállítás

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 271 db

Tárolás - szállítás

A horgászat során a megfelelő tárolás és szállítás rendkívül fontos szerepet játszik, hogy a horgászok könnyedén és biztonságosan szállíthassák és tárolhassák felszereléseiket. A horgászwebshopokban különféle tárolási és szállítási megoldások állnak rendelkezésre, amelyek megkönnyítik a horgászok életét.

A horgászfelszerelések tárolásához praktikus tárolódobozok, táska rendszerek, vagy horgászeszköz szekrények használhatók. Ezek a tárolóeszközök számos rekeszt és zsebet tartalmaznak, amelyekbe rendezetten és biztonságban tarthatók a horgászeszközök, csalik, horogszettek és egyéb kiegészítők.

A hordozható horgásztáskák kényelmes és könnyű megoldást nyújtanak a horgászfelszerelések szállítására. Ergonomikus kialakításuk lehetővé teszi a felszerelések kényelmes szállítását a horgász helyszínére, és számos rekeszt és zsebet tartalmaznak a tárolásra és szervezésre.

A botok és orsók szállításához speciális botzsákok és orsóhordozók használhatók. Ezek a tartóeszközök védelmet nyújtanak a botoknak és orsóknak, és könnyedén hordozhatók a horgászat helyszínére.

A halak biztonságos tárolásához használhatók halhordók és merítőszákok. Ezek a tárolóeszközök megfelelő szellőzést és védelmet biztosítanak a fogott halaknak a vízben történő tartózkodás közben.

A tárolási és szállítási eszközök minősége és tartóssága kiemelkedő fontossággal bír. Strapabíró anyagokból és erős varrásokból készültek, hogy hosszú távon megfeleljenek a kihívásoknak és a gyakori használatnak.

A horgászwebshopokban megtalálhatod a legjobb minőségű és sokféle tárolási és szállítási megoldásokat. Legyen szó tárolódobozokról, hordozható táskákról vagy speciális tartóeszközökről, megtalálhatod a neked legmegfelelőbbet a horgászfelszereléseidhez.

A megfelelő tárolási és szállítási eszközök segítenek megőrizni a horgászfelszerelések állapotát és biztonságosan szállítani őket a horgász helyszínére. Válassz minőségi tároló- és szállítóeszközöket, hogy mindig rendben tartsd felszereléseidet és zavartalanul élvezhesd a horgászatot.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!