Botzsák

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 40 db

Botzsák

A botzsák egy praktikus és kényelmes kiegészítő a horgászfelszereléshez, amely segít védeni és tárolni a horgászbotokat. Ezek a zsákok lehetővé teszik, hogy a botokat könnyedén és biztonságosan szállítsuk, és megakadályozzák a sérüléseket és karcolásokat, amiket a szállítás során elszenvedhetnek.

A botzsákok általában tartós és vízálló anyagból készülnek, például nejlonból vagy poliészterből, amelyek ellenállnak az időjárási hatásoknak és megvédik a botokat a nedvességtől és más külső környezeti tényezőktől. Az anyagok kiváló minőségűek, amelyek hosszú távon tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak.

A botzsákok rendelkezhetnek különböző méretekkel és kialakítással, hogy illeszkedjenek a különböző bot hosszakhoz és típusokhoz. A megfelelő méretű és formájú zsák kiválasztása biztosítja, hogy a botok kényelmesen elférjenek benne, anélkül hogy felesleges mozgást vagy súrlódást tapasztalnának. Ezenkívül a zsákok általában rendelkeznek állítható pántokkal vagy fogantyúkkal, amelyek megkönnyítik a szállítást és a hordozást.

A botzsákok belső részei lehetnek párnázottak, hogy extra védelmet nyújtsanak a botoknak. Ez segít csökkenteni az esetleges ütéseket és rázkódásokat, és minimalizálja a botok sérülésének kockázatát. Ezenkívül néhány zsák rendelkezhet elválasztó panelekkel vagy zsebekkel is, amelyek különböző horgászkiegészítők, például botfejek, dobóelőke vagy damiltekercsek tárolására alkalmasak.

A minőségi botzsák kiváló védelmet és kényelmet nyújt a horgászbotoknak. A megfelelő zsák kiválasztása segít megőrizni a botok állapotát és hosszú élettartamát, és biztosítja, hogy könnyedén és biztonságosan szállíthassa azokat a horgászhelyre vagy más helyszínekre. A botzsákok rendszeres tisztítása és karbantartása szintén fontos, hogy hosszú távon megőrizzék kiváló állapotukat.

Összességében, a botzsákok elengedhetetlenek a horgászfelszerelés megfelelő tárolásához és szállításához. Kiváló minőségük és funkcionalitásuk révén hozzájárulnak a botok védelméhez és hosszú élettartamukhoz, valamint megkönnyítik a horgászat során való használatukat.