Csalis doboz

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 27 találat megjelenítve

Csalis doboz

A csalis doboz egy praktikus és szervezett tárolóeszköz a horgászcikkekhez, amely segít rendben tartani és könnyen hozzáférhetővé tenni a különböző csalikat és kiegészítőket. Ez a kis méretű doboz külön rekeszekkel és tárolóhelyekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a csalik hatékony és rendezett elhelyezését.

A csalis dobozok általában strapabíró műanyagból vagy könnyű fémötvözetből készülnek, amelyek ellenállnak a nedvességnek és a külső hatásoknak. Ez biztosítja, hogy a csalik és egyéb horgászati kiegészítők védettek legyenek a nedvességtől, ütésektől és karcolódásoktól, így hosszú távon megőrzik minőségüket és használhatóságukat.

A csalis dobozokban külön rekeszek vagy tárolók találhatók, amelyek segítségével különböző méretű és típusú csalikat, műcsalikat, horogfejeket és egyéb kiegészítőket tárolhatunk. Ez lehetővé teszi a csalik könnyű és gyors kiválasztását a horgászat során, anélkül hogy azok összekuszálódnának vagy sérülést szenvednének.

A csalis dobozok rendelkezhetnek átlátszó vagy átlátszatlan fedelekkel, amelyek lehetővé teszik a tartalom könnyű azonosítását anélkül, hogy meg kellene nyitnunk a dobozt. Ez nagyban megkönnyíti a kívánt csali vagy kiegészítő megtalálását és kiválasztását a gyors és hatékony horgászathoz.

A csalis dobozok általában kompakt méretűek és könnyen hordozhatók, így könnyedén beférnek a horgásztáskába vagy hátizsákba. Ezenkívül sok doboz rendelkezik kampókkal vagy csatokkal. Amelyek segítségével könnyen rögzíthetők a horgásztáskához vagy a horgászruházathoz.

A csalis dobozok praktikusak és nélkülözhetetlenek a horgászfelszerelés rendszerezéséhez és tárolásához. Megkönnyítik a csalik és kiegészítők szervezett elhelyezését, valamint hozzájárulnak a gyors és hatékony horgászathoz. A minőségi csalis dobozok hosszú távon megbízható társak lehetnek a horgászok számára. Akik szeretik rendben tartani és könnyen elérhetővé tenni a horgászcikkeiket.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!