Előketartó

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 24 találat megjelenítve

Előketartó

Az előketartó egy praktikus és kényelmes kiegészítő a horgászat során, amely lehetővé teszi az előkék rendezett tárolását és könnyű hozzáférhetőségüket. Ez a kis méretű eszköz segít megőrizni az előkéket, valamint megkönnyíti azok kiválasztását és cseréjét a horgászat közben.

Az előketartók általában kompakt méretű műanyag vagy könnyű fémötvözetből készülnek, amelyek ellenállnak a nedvességnek és a külső hatásoknak. Ez biztosítja, hogy az előkék védettek legyenek a nedvességtől, ütésektől és karcolódásoktól, így hosszú távon használhatók maradnak.

Az előketartók különböző rekeszekkel rendelkezhetnek, amelyekben az előkéket különálló helyeken lehet elhelyezni. Ez megkönnyíti a különböző méretű és típusú előkék tárolását, valamint megakadályozza, hogy azok összekuszálódjanak vagy összekeveredjenek egymással.

Az előketartók rendelkezhetnek átlátszó vagy átlátszatlan fedelekkel, amelyek lehetővé teszik a tartalom könnyű azonosítását anélkül, hogy meg kellene nyitnunk a tárolót. Ez gyors és hatékony előkkiválasztást tesz lehetővé a horgászat során, mivel könnyen megtalálhatjuk és kiválaszthatjuk a kívánt előketét.

Az előketartók általában kompakt méretűek és könnyen hordozhatók, így könnyedén elférnek a horgásztáskában vagy a hátizsákban. Ezenkívül sok előketartó rendelkezik kampókkal vagy csatokkal, amelyek segítségével rögzíthetők a horgásztáskához vagy más horgászfelszereléshez.

Az előketartók rendkívül hasznosak a horgászok számára, akik szeretnék rendben tartani és könnyen elérhetővé tenni az előkéiket. Segítenek megőrizni az előkék állapotát, valamint időt és energiát takarítanak meg a horgászat során, mivel könnyedén kiválaszthatjuk és cserélhetjük az előkéket a szükségleteinknek megfelelően. Az előketartók megbízható és praktikus kiegészítők a horgászfelszerelésben, amelyek hozzájárulnak a sikeres és zavartalan horgászathoz.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!