Horgos doboz

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Horgos doboz

A horgos doboz egy elengedhetetlen eszköz a horgászok számára, amely lehetővé teszi a különböző méretű és típusú horgok rendezett tárolását és szállítását. Ez a kompakt kiegészítő segít megőrizni a horgokat és megkönnyíti azok hozzáférhetőségét a horgászat során.

A horgos dobozok általában műanyag vagy könnyű fémötvözetből készülnek, amelyek ellenállnak a nedvességnek, a karcolódásoknak és a külső hatásoknak. Ez biztosítja, hogy a benne tárolt horgok védettek legyenek a környezeti tényezőktől. Valamint megakadályozza azok összekuszálódását vagy megsérülését.

A horgos dobozok belső terében általában különböző méretű rekeszek találhatók, amelyek lehetővé teszik a horgok elhelyezését és szétválasztását. Ez segít rendezetten tárolni a különböző típusú horgokat, valamint megkönnyíti a kívánt méretű horgó kiválasztását a horgászat során.

A horgos dobozok fedelükben általában átlátszó vagy átlátszatlan ablakokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a tartalom könnyű azonosítását anélkül, hogy meg kellene nyitnunk a dobozt. Ez gyors és hatékony horgok kiválasztását teszi lehetővé, valamint segít megelőzni az időpocsékolást és a felesleges kutakodást a horgászat közben.

A horgos dobozok könnyen hordozhatók és praktikusak, így elférnek a horgásztáskában vagy a hátizsákban. Sok horgos doboz rendelkezik kampókkal vagy csatokkal, amelyek segítségével rögzíthetők a horgásztáskához vagy más horgászfelszereléshez, így mindig kéznél vannak a horgászat során.

Az elengedhetetlen kiegészítők közé tartozó horgos dobozok megbízható védelmet nyújtanak a horgainknak, valamint segítenek rendben tartani és könnyen hozzáférhetővé tenni azokat. A rendszerezett és jól tárolt horgok lehetővé teszik a gyors és hatékony csalizást, valamint megkönnyítik a horgászat folyamatát. A horgos dobozok széles választéka áll rendelkezésünkre, hogy minden horgász megtalálja az igényeinek megfelelőt.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!