Kellékek

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 14 találat megjelenítve

Kellékek

A horgászat során elengedhetetlenek a megfelelően tárolt és könnyen szállítható kellékek. A különféle horgászfelszerelések, horgok, csalik, orsók és egyéb eszközök hatékony és rendezett tárolása kulcsfontosságú a zavartalan és sikeres horgászati élményhez. Ebben a tekintetben számos kiegészítő és eszköz áll rendelkezésünkre, amelyek megkönnyítik a kellékek tárolását és szállítását.

Az ilyen típusú kiegészítők közé tartoznak a különféle tárolódobozok, táska- és hátizsákrendszerek, hordtáskák, horgászkocsi vagy szekerek, valamint speciális eszközök és tartók a botok, orsók és egyéb felszerelések biztonságos szállításához.

A tárolódobozok és rekeszek különböző méretű és kialakítású lehetnek, hogy alkalmazkodjanak a különféle kellékek tárolás szállításhoz és eszközökhöz. Kiváló minőségű műanyagból vagy könnyű, vízálló anyagokból készülnek, hogy megvédjék a felszereléseket a nedvességtől, a karcolódástól és a külső behatásoktól.

A táska- és hátizsákrendszerek kényelmes és sokoldalú tárolási megoldást nyújtanak. Általában több zsebbel, rekeszekkel és belső rögzítőkkel rendelkeznek, hogy szervezett módon tartsák a különböző kellékeket. A párnázott vállpántok és hátrész biztosítják a kényelmes szállítást, és könnyedén hordozhatóvá teszik a felszereléseket.

A horgászkocsik vagy szekerek kiváló választások, ha nagy mennyiségű felszerelést kell szállítani, például botokat, orsókat, sátrakat vagy más nagyobb méretű kellékeket. Robusztus kialakításuk és görgőik lehetővé teszik a könnyű manőverezést, és segítenek elkerülni a terhek túlzott hordozását.

A bot-, orsó- és felszereléstartók szintén praktikus megoldások a felszerelések biztonságos szállításához és tárolásához. Ez lehetővé teszi a botok, orsók és egyéb felszerelések védelmét a sérülésektől, karcolódástól és összeütközésektől.

Kellékek tárolás szállításhoz nagyon fontos az optimális horgászati élmény eléréséhez. A megfelelő kiegészítők és eszközök segítenek rendszerezni és védeni a felszereléseket, hogy könnyen hozzáférhetők és biztonságosak legyenek a horgászat során.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!