Műcsalis doboz

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Műcsalis doboz

A műcsalis dobozba a műcsalik rendszerezett tárolása és szállítása elengedhetetlen a hatékony és sikeres horgászathoz. A műcsalik széles választéka között megtalálhatók különféle méretű és típusú csalik, mint például wobbler, gumihalak, twisterok, blöffök és még sok más. Az ilyen műcsalik védelme és rendezett tárolása kulcsfontosságú a könnyű hozzáféréshez és a tartósságuk megőrzéséhez.

A műcsalis doboz a kiváló tárolási megoldást nyújtják a különféle méretű és típusú csalik számára. Kompakt méretük és könnyű anyaguk lehetővé teszi a könnyű hordozást és tárolást a horgászfelszerelésben. Ezek általában műanyagból készülnek, amely tartós és könnyen tisztítható, valamint ellenáll a nedvességnek és a korrodálódásnak.

A műcsalis dobozok rendelkezhetnek különleges elrendezéssel, amely külön rekeszeket és rekeszeket tartalmaz a csalik rendezett tárolásához. Ez lehetővé teszi, hogy különféle méretű és típusú csalikat külön helyezzünk el, így könnyen megtalálhatjuk a számunkra szükségeset. Ezenkívül a rekeszek általában átlátszó fedéllel rendelkeznek, így könnyedén áttekinthetjük a tartalmat anélkül, hogy kinyitnánk a dobozt.

A műcsalis dobozok sokoldalúak és könnyen testreszabhatók a saját igényeinkhez. Néhány dobozba beilleszthetők különféle elrendezők vagy elválasztók, amelyek segítenek további szegmenseket vagy rekeszeket kialakítani a csalik számára. Ez lehetővé teszi a testreszabott tárolási módot, amely a saját csalik és horgászati stílusunk szerint működik.

Az ilyen típusú dobozok praktikus kialakítása és megbízható zárórendszerei védelmet nyújtanak a csaliknak a víz, a nedvesség és a fizikai sérülések ellen. Biztosítják, hogy a csalik biztonságosan tárolva legyenek a horgászfelszerelésben, és könnyen hozzáférhetők legyenek a horgászat során.

A műcsalis doboz rendkívül hasznos kiegészítő a horgászfelszerelésben, amelyek segítenek rendezetten és védelmezve tárolni a különféle méretű és típusú csalikat. Az ilyen dobozok megkönnyítik a csalik kiválasztását és hozzáférését a horgászat során, valamint védelmet nyújtanak az elemekkel és a környezeti hatásokkal szemben. A műcsalis dobozok megkönnyítik a horgászatot és a sikeres fogások elérését.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!