Szerelékes doboz

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

1–28 termék, összesen 39 db

Szerelékes doboz

A szerelékes doboz a horgászat során elengedhetetlen eszköz, amely lehetővé teszi a horgászfelszerelés tárolását, szállítását és rendezett elhelyezését. Ezek a dobozok különböző méretűek és kialakításúak lehetnek, hogy megfeleljenek a horgászfelszerelés sokféle típusának és méretének.

A szerelékes doboz általában strapabíró anyagból készül, például műanyagból vagy műanyag-ötvözet kombinációjából. Ez biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot, valamint védelmet nyújt a nedvességgel, koszszal és más külső hatásokkal szemben. Az átlátszó vagy félig átlátszó fedél lehetővé teszi a tartalom könnyű azonosítását anélkül, hogy nyitnunk kellene a dobozt.

A szerelékes dobozok rendelkezhetnek különféle rekeszekkel, elválasztókkal és térrendezőkkel, amelyek segítenek a felszerelés rendezett tárolásában és különválasztásában. Ezek a funkcionális elrendezések és a testre szabható rekeszek lehetővé teszik a horgászfelszerelés optimális elhelyezését és a könnyű hozzáférést a kívánt eszközökhöz.

A szerelékes dobozok rugalmasak és sokoldalúak, és alkalmazkodnak a különböző horgászfelszerelés típusaihoz és méreteihez. Kisebb méretű dobozok ideálisak lehetnek apróbb szerelékek, mint például horogszettek, műcsalik és egyéb kiegészítők tárolásához, míg nagyobb méretű dobozokban kényelmesen elférnek a horgászbotok, orsók és egyéb nagyobb méretű eszközök.

A szerelékes dobozok könnyen kezelhetőek és szállíthatóak. Sok modellel rendelkezik fogantyú vagy pánt, amely lehetővé teszi a kényelmes szállítást. A könnyű súlyú és kompakt méretű dobozok ideálisak az utazáshoz és a horgászhelyek közötti mozgáshoz.

A szerelékes dobozok zárható rendszerekkel rendelkeznek, amelyek megakadályozzák a szerelékek véletlenszerű kiesését vagy keveredését. Ez biztonságot és védelmet nyújt a horgászfelszerelésnek, és megakadályozza a károsodást vagy elvesztést.

A szerelékes dobozok segítenek a horgászfelszerelés rendezett és könnyen hozzáférhető tárolásában, valamint megkönnyítik a szállítást. Így a horgászok mindig rendelkezésre álló és jól szervezett eszközökhöz jutnak a horgászhelyeken, ami növeli a hatékonyságot és a sikeres horgászat esélyét.