Vödör, keverő, etetőanyag tartó

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 13 találat megjelenítve

Vödör, keverő, etetőanyag tartó

A vödör, keverő és etetőanyag tartó olyan kiegészítők, amelyek fontos szerepet töltenek be a horgászat során, különösen az etetéshez és csalizáshoz kapcsolódó tevékenységekben. Ezek a tárgyak segítenek a horgásznak az etetőanyagok elkészítésében és keverésében, valamint azok tárolásában és szállításában.

A vödör a horgász egyik alapvető eszköze, amely számos célra használható. Elsődleges feladata az etetőanyagok, csalik vagy vízi élőlények tárolása. A vödör szilárd szerkezete lehetővé teszi, hogy vízzel töltsük fel, és akár élő halakat is benne tartózkodtathassunk. Ezenkívül a vödör hasznos lehet a fogott halak ideiglenes tárolására, mérésére vagy átmeneti otthonukként való használatra.

A keverő vagy etetőkeverő olyan eszköz, amelyet az etetőanyagok vagy csalik alapos összekeveréséhez használunk. Ez segít biztosítani, hogy az etetőanyagok vagy csalik egyenletesen és alaposan keveredjenek, hogy vonzóbbak legyenek a halak számára. A keverő lehet egyszerű kézi eszköz, amelyet a horgász kézzel vagy kanállal használ, vagy akár elektromos keverő is lehet, amely könnyebbé és hatékonyabbá teszi a keverési folyamatot.

Az etetőanyag tartó olyan kiegészítő, amely segíti a horgászt az etetőanyagok tárolásában és szállításában. Ez lehet egy speciálisan tervezett tartó, amely külön rekeszekkel vagy rekeszekkel rendelkezik az etetőanyagok elválasztásához, vagy egyszerűbb műanyag vagy fém doboz, amely biztonságosan záródik, hogy megakadályozza az etetőanyagok szivárgását vagy szennyeződését.

Ezek a kiegészítők kényelmes és hatékony megoldást nyújtanak a horgászoknak az etetőanyagok és csalik tárolására, keverésére és szállítására. A megfelelő vödör, keverő és etetőanyag tartó segít rendszerezetten és hatékonyan hozzáállni a horgásztevékenységhez. Lehetővé teszi a horgásznak, hogy fókuszáljon a lényeges részekre és élvezze a horgászat élményét.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!