Úszó

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Terhelhetőség (kg)
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 922 db

Úszó

Az úszó az egyik alapvető eszköz a horgászatban, amely segít a horgásznak követni a halak mozgását és jelzi, amikor kapást észlel. A horgászwebshopokban megtalálhatod a legkülönfélébb úszókat, amelyek kiváló minőségűek és sokféle méretben és típusban elérhetők.

Az úszók különböző anyagokból készülhetnek, például fából, műanyagból vagy balsafa kombinációjából. A méret és forma kiválasztása a víz típusától, az áramlástól és a halak fajtájától függ. Kisebb úszók ideálisak lehetnek a nyugodt vizekben, míg nagyobb úszók ajánlottak az erős sodrású vizekben történő horgászathoz.

Az úszók lehetnek fix vagy lebegő típusúak. A fix úszók állandóan a víz felszínén tartózkodnak, míg a lebegő úszók alkalmazkodnak a vízmozgáshoz és mélységhez. Ez lehetővé teszi a horgásznak, hogy a halak pontosan követhesse és a megfelelő mélységbe helyezze a csalit.

Az úszóknak különféle kialakítású hegyük és súlyuk lehet. Ezen tulajdonságok befolyásolják az úszó stabilitását és a horgászat pontosságát. Az érzékeny úszók kisebb kapásokat is észlelnek, míg a stabilabb úszók a nagyobb halak esetén is hatékonyan működnek.

A minőségi úszók jelentőséggel bírnak a sikeres horgászat szempontjából. Az éles és tartós hegyek, a megbízható súlyozás és a kiváló minőségű anyagok biztosítják az úszó hosszú élettartamát és hatékonyságát.

A horgászwebshopokban megtalálhatod a legjobb minőségű úszókat, amelyek megfelelnek a horgászat különféle igényeinek. Legyen szó feederes, match, waggler vagy bolo úszóról, választhatsz a széles választékban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet.

Az úszók használata izgalmasabbá és sikeresebbé teszi a horgászatot. Válaszd a minőségi úszókat a horgászfelszereléseidhez, hogy könnyedén nyomon követhesd a halakat és pontosan észleld a kapásokat.