Állóvízi

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

1–28 termék, összesen 463 db

Állóvízi

Az állóvízi úszó egy speciális típusú úszó, amelyet főként állóvízi horgászat során használnak. Az állóvízi horgászat a sekélyebb, lassabb folyóvizeken vagy állóvizeken való horgászatot jelenti, ahol az úszó stabilan kell tartson a víz felszínén, és jelezze a halak kapását.

Jellemzően nagyobb méretű és térdre vagy állítható magasságú botra szerelhető. Az úszó teste általában hengeres vagy ovális alakú, és készülhet műanyagból, faanyagból vagy balsafából. Az úszó alsó részén egy ólomtömeg található, amely segít a stabilitásban és a vízben való megfelelő tartásban. Tetején általában egy vagy több antennamegjelölés található, amelyek segítenek a halak kapásának észlelésében.

Úgy kell beállítani, hogy a felszínen stabilan lebegjen, de azért érzékeny legyen a halak kapására. Ehhez a súlyelosztást és az antennamegjelölés hosszát kell megfelelően beállítani. Az úszó helyzetét és mélységét a horgászat során is módosíthatjuk a dobási távolság és a vízfenék jellemzői szerint.

Nagy előnye, hogy lehetővé teszi a pontos és érzékeny kapásjelzést, mivel a nagyobb mérete és felülete könnyebben észrevehetővé teszi a halak kapását, még a távolabb lévő horgászok számára is. Emellett az állóvízi úszó a szél hatására kevésbé mozdul meg, így az időjárási körülményektől függetlenül megbízható jelzést nyújt.

Az állóvízi úszók különböző méretben és kialakításban elérhetők, hogy alkalmazkodjanak a horgászati helyhez és a halak méretéhez. Fontos kiválasztani a megfelelő méretű és típusú állóvízi úszót a kívánt horgászati cél és körülmények szerint, hogy biztosítsuk a sikeres és eredményes horgászatot.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!