Egypontos

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

1–28 termék, összesen 185 db

Egypontos

Az egypontos úszó, más néven “stick float”, egy olyan horgász úszó, amelyet általában folyóvízen vagy áramlóvízi környezetben használnak. Az egypontos úszó egy egyszerű, de hatékony eszköz a horgászat során, amely lehetővé teszi a precíz és érzékeny kapásjelzést.

Legfontosabb jellemzője az egyszerű kialakítás. Általában hosszúkás alakú, négyzetes vagy hengeres forma, amelynek egyetlen pontja a víz felszínén lebeg. Az úszó teste lehet készült faanyagból, műanyagból vagy balsafából, és rendkívül könnyűnek kell lennie, hogy a víz felszínén stabilan lebegjen.

Jellemzően egy kis műanyag vagy fém rögzítővel van ellátva, amely lehetővé teszi a szerelék rögzítését és az úszó beállítását a kívánt mélységhez. Az úszó helyzete és mélysége a horgászati hely és a halak viselkedése alapján módosítható.

Használata előnyös, mert lehetővé teszi a pontosan megcélozott horgászatot. Az egypontos úszó alacsonyabb vízmélységben vagy áramlásban kiválóan működik, és segít a kapások észlelésében és a halak pontos meghorgászásában. Az egyszerű kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető, és a kezdő és haladó horgászok számára is ideális választás.

Az egypontos úszók különböző méretben és tömegben elérhetők, hogy alkalmazkodjanak a horgászati körülményekhez és a halak méretéhez. Fontos megválasztani a megfelelő méretű és típusú egypontos úszót a vízi körülmények és a célzott halak szerint, hogy sikeres és eredményes horgászatot érjünk el.