Keszegező

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

1–28 termék, összesen 90 db

Keszegező

A keszegező úszó egy speciális típusú horgász úszó, amelyet általában a keszeg horgászatához használnak. Ez az úszó kifejezetten a keszeg fogására lett tervezve, és különleges tulajdonságokkal rendelkezik, hogy növelje a kapások észlelését és a sikeres horgászatot.

A keszegező úszó jellemzője a hosszú és vékony alak, amely lehetővé teszi a precíz és finom vezetést a vízben. Ez az úszó általában készült könnyű anyagból, például balsafából vagy műanyagból, hogy könnyen és stabilan lebegjen a víz felszínén.

Alakjának és súlyozásának köszönhetően lehetővé teszi a pontos és távoli dobásokat. Az úszó többnyire hosszúkás, kúpos forma, amelynek egyik vége vékonyabb, míg a másik vége nehezebb. Ez a súlyeloszlás segít a hosszabb dobásokban és a célzottabb horgászatban.

A keszegező úszó különleges tulajdonságai közé tartozik a finomított kapásjelzés. Az úszó általában rendelkezik egy vagy több érzékeny antenával, amelyek a halak kapásait pontosan érzékelik. Ez lehetővé teszi a horgásznak, hogy a legkisebb mozgást vagy rántást is észrevegye, amikor a keszeg a csalihoz ér.

A keszegező úszók különböző méretben és súlyozásban érhetők el, hogy alkalmazkodjanak a vízi körülményekhez és a halak méretéhez. A megfelelő méretű és típusú keszegező úszó kiválasztása fontos, hogy a horgász a kívánt mélységben tudjon horgászni és a kapásokat hatékonyan észlelje.

A keszegező úszó ideális választás a keszeg horgászatához, és lehetővé teszi a precíz és sikeres horgászatot. A megfelelő technikával és csalival kombinálva ez az úszó segít a nagyobb keszegek meghorgászásában és a kellemes horgászélményben.

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top