Match

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

1–28 termék, összesen 78 db

Match

A match úszó egy speciális típusú horgász úszó, amelyet általában az úgynevezett match horgászathoz használnak. Ez a horgászmódszer a tiszta vízi környezetben való precíz és finom horgászatot jelenti, ahol a cél a pontosan kiszámított dobások és a finomított kapásjelzés.

A match úszó jellemzője a hosszú és vékony alak, amely lehetővé teszi a hosszabb dobásokat és a finom vezetést a vízben. Általában könnyű anyagból, például balsafából vagy műanyagból készül, hogy könnyen lebegjen a víz felszínén és érzékenyen reagáljon a halak kapásaira.

Rendelkeznek hosszú antenával, amelyeket a horgász a kapások észlelésére és a precíz vezetésre használ. Az antenák általában vékony és érzékeny, így még a legkisebb rántást vagy mozgást is észrevehetővé teszik. Ez lehetővé teszi a horgásznak, hogy azonnal reagáljon a kapásokra és hatékonyan kifogja a halakat.

Általában súlyozhatók, hogy alkalmazkodjanak a víz mélységéhez és az adott horgászati körülményekhez. A súlyozás segít a pontos dobásokban és a vízfenéken történő célzott horgászatban. A súlyozható match úszók lehetővé teszik a horgásznak, hogy a kívánt mélységben horgásszon és a legjobb eredményeket érje el.

Különböző méretben és súlyozásban elérhetők, hogy alkalmazkodjanak a halak méretéhez és a vízi körülményekhez. A megfelelő match úszó kiválasztása fontos, hogy a horgász a kívánt horgászati területen hatékonyan tudjon dolgozni és a kapásokat pontosan észlelje.

Sokoldalúak és sokféle halászmódszerhez alkalmazhatók. Ezek ideálisak a folyókban, tavakban és egyéb tiszta vízi környezetekben történő horgászathoz. A megfelelő match úszó kiválasztása és a megfelelő technikák alkalmazása segít a sikeres és élvezetes horgászélményben.