Pontyozó

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

1–28 termék, összesen 36 db

Pontyozó

A pontyozó úszó egy speciális típusú horgász úszó, amelyet a pontyozáshoz használnak. Ez a horgászmódszer a pontyok célzott és hatékony befogását célozza meg, és gyakran nagyobb méretű és erőteljesebb halakat céloz.

A pontyozó úszó jellemzője a nagyobb méret és a stabilabb felépítés, amely lehetővé teszi az erősebb horgászfelszerelés és az esetleges nagyobb halak kezelését. Általában könnyű, de strapabíró anyagból, például balsafából vagy műanyagból készülnek, hogy stabilan tartják a vízen és ellenálljanak a nagyobb nyomásnak.

A pontyozó úszók általában laposabb alakúak, hogy stabilan és nyugodtan feküdjenek a víz felszínén, és ne legyenek érzékenyek a hullámzásra vagy a vízfolyásra. Ez lehetővé teszi a horgásznak, hogy pontosan lássa a kapásjelzéseket és hatékonyan reagáljon a pontyok aktivitására.

A pontyozó úszók rendelkezhetnek érzékeny antenával vagy egyéb jelzési rendszerekkel, amelyek segítenek a kapások észlelésében. A nagyobb méretű antena vagy a jelzőrendszer lehetővé teszi a horgásznak, hogy még a finomabb kapásokat is érzékelje, ami nagyban növeli a sikeres befogás esélyét.

Általában súlyozhatók vagy beállíthatók a vízfenékhez igazodva. Ez lehetővé teszi a horgásznak, hogy a megfelelő mélységen horgásszon, ahol a pontyok tartózkodnak. A pontos súlyozás segít abban, hogy az etetés a kívánt területre essen, és vonzóvá tegye a halakat.

A pontyozó úszók különböző méretben és súlyozásban elérhetők, hogy alkalmazkodjanak a különböző halászhelyzetekhez és a pontyok méretéhez. Fontos kiválasztani a megfelelő méretű és típusú pontyozó úszót az adott horgászati körülményekhez és a halak aktivitásához.

Kiváló választás a pontyhorgászathoz, és segítenek a sikeres és eredményes horgászélményben. Az megfelelően kiválasztott és használt pontyozó úszók segítenek a pontosabb dobásokban, a kapások észlelésében és a nagyobb méretű halak sikeres befogásában.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!