Slider

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Slider

A slider állóvízi úszó egy speciális típusú horgász úszó, amelyet főként az állóvizeken végzett horgászathoz használnak. , hogy a csalit dinamikusan mozgassa a vízen, így vonzóvá téve a halak számára.

A slider úszók általában laposabb alakúak, és a víz felszínén ülve nyugodtan és stabilan fekszenek. Ez fontos, mivel az állóvizeken a vízfolyás nem jelentős, így az úszónak kell biztosítania az észlelhető mozgást és jelzést a kapásokra.

A slider úszók rendelkezhetnek különböző méretű és formájú antenával, amelyek segítenek a horgásznak a kapások észlelésében. Az antena általában jól látható színű és könnyen követhető, így még a finomabb kapásokat is észrevehetjük.

Általában súlyozhatók vagy beállíthatók a kívánt mélységhez, hogy a horgásznak lehetősége legyen a megfelelő mélységen horgászni. Ezt általában egy csúszó súlyrendszer vagy súlyok segítik, amelyek lehetővé teszik a horgásznak a könnyű és gyors súlyozás beállítását a vízfenékhez igazodva.

Sokoldalúak és alkalmazkodóképesek, így különböző helyzetekben használhatók. Lehetővé teszik a horgásznak, hogy változtasson az úszó pozícióján és mélységén, attól függően, hogy hol tartózkodnak a halak vagy milyen módon reagálnak a csalira.

Ezek az úszók különböző méretben és súlyozásban elérhetők, hogy kielégítsék a különböző horgászati igényeket és a halak aktivitását. Fontos kiválasztani a megfelelő méretű és típusú slider állóvízi úszót a víz állapotához, a horgászmódszerhez és a célozott halak méretéhez.

A slider állóvízi úszók fontos eszközök az állóvizeken végzett horgászathoz. A megfelelően használt slider úszók segítenek a kapások észlelésében, a pontosabb dobásokban és a sikeres befogásokban.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!