Spiccbotos

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 21 találat megjelenítve

Spiccbotos

A spiccbotos állóvízi úszó egy speciális típusú horgász úszó, amelyet főként az állóvizeken végzett horgászathoz terveztek. Ez az úszótípus kifejezetten a finomabb, érzékenyebb botokhoz és vékonyabb zsinórokhoz való használatra készült.

A spiccbotos állóvízi úszó jellemzője, hogy vékony és hosszúkás alakú, és rendszerint a víz felszínén vagy annak közvetlen közelében ülve helyezkedik el. Az úszónak kifejezetten finom és érzékeny antenája van, amely lehetővé teszi a horgásznak a finomabb kapások észlelését.

Ez az úszótípus különösen alkalmas olyan állóvizeken végzett horgászatra, ahol a halak óvatosan és finoman kapnak. A spiccbotos állóvízi úszó segít a horgásznak a halak finomabb mozgásainak észlelésében, így nagyobb eséllyel tudja időben reagálni a kapásokra.

A spiccbotos állóvízi úszók általában könnyű anyagokból készülnek, például üvegszálas vagy karbonkötéssel, hogy a lehető legnagyobb érzékenységet és reakcióképességet biztosítsák. Az úszók mérete és súlyozása változhat a horgászmódszerhez és a célozott halak méretéhez igazodva.

A spiccbotos állóvízi úszók jellemzően rendelkeznek beállítható súlyrendszerrel, amely lehetővé teszi a horgásznak a megfelelő súlyozást és mélységbe állítást. Ez segít a csali pontos beállításában és a halak célozásában az adott vízrétegben.

Ezek az úszók rendkívül precízek és kényesek, és lehetővé teszik a horgásznak a finomabb csalik használatát és a pontosabb horgászati technikák alkalmazását az állóvizeken. A spiccbotos állóvízi úszók a halak óvatos viselkedéséhez és a kiegyensúlyozott horgászati körülményekhez igazodva segítenek a sikeres befogások elérésében.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!