Waggler

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 24 találat megjelenítve

Waggler

A waggler állóvízi úszó egy népszerű és hatékony eszköz az állóvízi horgászathoz. Ez az úszótípus különösen alkalmas olyan helyzetekben, ahol a halak közép- vagy felszíni rétegben tartózkodnak, és a táplálkozási aktivitásuk is nagyobb. A waggler úszókat általában hosszabb távolságokra dobva használják, hogy a horgász a lehető legtávolabbra juttassa a csalit és a horogat.

A waggler állóvízi úszók jellemzője, hogy hosszúkás és henger alakúak, és a víz felszínén vagy annak közvetlen közelében ülve helyezkednek el. Az úszók mérete és súlyozása változhat a célhal méretétől és a dobott távolságtól függően. Általában könnyű anyagokból készülnek, például üvegszálas vagy műanyagból, hogy könnyűek és érzékenyek legyenek.

A waggler állóvízi úszók rendszerint antenával rendelkeznek, amely lehetővé teszi a horgásznak a kapások észlelését és az úszó mozgásának nyomon követését. Az antena általában fényes vagy fluoroszkóp színű, hogy jól látható legyen a vízben, és könnyebb legyen észrevenni a halak aktivitását.

Ezek az úszók gyakran rendelkeznek súlyozási lehetőségekkel, amelyek segítenek a pontosabb beállításban és a csali mélységének szabályozásában. A súlyozást a dobás távolságához, a vízmélységhez és a halak aktivitásához igazítják. A waggler állóvízi úszókat általában előkötött szerelékekhez használják, amelyek segítségével a horgász könnyen és gyorsan cserélheti az úszót a kívánt méretre és típusra.

A waggler állóvízi úszók rugalmasak és sokoldalúak, lehetővé téve a horgásznak a változó horgászhelyzetekhez és halakhoz való alkalmazkodást. Kiválóan használhatók a pontyok, keszegek, kárászok és más állóvízi halak célzására. A waggler állóvízi úszók segítenek a horgásznak hatékonyan és pontosan bemérni a horgászvíz szegmenseit, és növelik a sikeres kapások esélyét.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!