Bója

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Összesen 1 találat

Bója

A bója úszó egy speciális típusú úszó, amelyet főként a tengeri és nagy tavakon végzett horgászatban használnak. Ez az úszótípus a távolságmérés és a helymegjelölés céljából szolgál. A bója úszókat általában a horgászhelytől távolabb, a vízfelületen lebegve helyezik el, hogy könnyen láthatók legyenek és segítsenek a horgásznak követni a csalizás és az etetés pontjait.

A bója úszók jellemzője, hogy nagyobb méretűek és felületük színes, világos vagy fényvisszaverő bevonattal rendelkezik, hogy a távolból is jól láthatók legyenek. Egyes modellekben a bója úszókhoz világító elemeket is lehet csatlakoztatni, amelyek éjszakai horgászat esetén még jobban kiemelik az úszó helyzetét.

Rendszerint súlyzottak vagy leeresztett horgokkal rendelkeznek a stabilitás és az egyenes tartás érdekében. Ezenkívül egyes modellek kiegészülhetnek csengőkkel vagy csörgőkkel, amelyek hangjelzésekkel jelezhetik a kapást.

A bója úszók a távolságmérés és a helymegjelölés mellett más előnyöket is kínálnak a horgásznak. Segítenek abban, hogy könnyen visszataláljon a helyre, hogy újra beállítsa a szereléket vagy a csalizást. Ezenkívül az úszó segíthet a horgásznak az időjárási és áramlási viszonyok változásainak nyomon követésében, mivel az úszó mozgása változásokat jelezhet a vízben.

Sokoldalúak és alkalmazkodóképesek, és használhatók különféle horgászmódszerekhez és halakhoz. Leggyakrabban a tengeri horgászatban, pontyhorgászatban és süllőhorgászatban használják. A bója úszók lehetővé teszik a horgász számára a távolságmérés, a helymegjelölés és a sikeres horgászmódszerek alkalmazását a vízen.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!