Cseppúszó

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Cseppúszó

A cseppúszó úszó egy gyakran használt típusú úszó a horgászatban, különösen az állóvízi és folyóvízi horgászmódszerekben. Ez az úszótípus különleges kialakítása révén lehetővé teszi a precíz állítást és beállítást a vízben történő használat során.

A cseppúszó úszó egy henger alakú, cső formájú úszó, amely általában műanyagból vagy faanyagból készül. Az úszó testén általában két vagy több súlyzó található, amelyek a stabilitást és az egyensúlyt szolgálják. Az úszó cső alakú kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén siklasson a víz felszínén, így a horgász könnyen nyomon követheti a kapásokat.

A cseppúszó úszóknak általában állítható zsinórfogó vagy gumi rögzítő van a testén, amely lehetővé teszi a zsinór pontos beállítását az úszó testéhez. Ez lehetővé teszi a horgásznak, hogy az úszót különböző mélységekre állítsa be a vízben, hogy a csali megfelelő mélységben legyen. Emellett a cseppúszó úszókhoz gyakran rögzített apró csengő vagy csörgő is tartozik, amely hangjelzéseket ad a kapásokról.

A cseppúszó úszók sokféle méretben és terhelési kapacitással érhetők el, így alkalmazkodni tudnak a különböző horgászmódszerekhez és halakhoz. Kisebb méretű cseppúszókat általában apróbb halak, például keszegek vagy kárászok fogására használnak, míg nagyobb méretű és nehezebb cseppúszók alkalmasak lehetnek a nagyobb halak, például pontyok vagy süllők horgászatára.

Kényelmesen használhatók mind a parton, mind pedig csónakból vagy ladikból horgászva. A könnyű siklása és az állítható zsinórbeállítás lehetővé teszi a horgásznak a pontos célzást és a csali megfelelő mélységben tartását. Ezáltal a cseppúszó úszók hozzájárulhatnak a sikeres és hatékony horgászathoz különféle vizeken és horgászmódszerekben.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!