Folyóvízi

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

1–28 termék, összesen 151 db

Folyóvízi

A folyóvízi úszó egy olyan eszköz a horgászatban, amelyet speciálisan a folyóvizeken történő horgászmódszerekhez terveztek. Ez az úszótípus különleges kialakítása révén lehetővé teszi a stabil és hatékony használatot a folyóvízi környezetben.

A folyóvízi úszók általában henger alakúak vagy tompa kúp formájúak, és általában könnyű anyagból, például habzóanyagból vagy műanyagból készülnek. Az úszó testén elhelyezett súlyok vagy horogszabadító mechanizmusok biztosítják az egyensúlyt és a stabilitást a folyó sodrásában. Ezek az úszók gyakran kifejezetten a sodródás ellenállására tervezettek, hogy ne könnyen bukjanak fel vagy sodródjanak el a vízben.

A folyóvízi úszóknak általában hosszabb zsinórvezetők és vezetőszemek vannak, amelyek lehetővé teszik a zsinór sima átvezetését az úszó testén. Ezáltal a horgász könnyen vezetheti és irányíthatja az úszót a folyó sodrásában, és az úszó testére szerelheti a kívánt hosszúságú előkét és csalit.

Egyes folyóvízi úszókhoz beépített bója vagy dobószemek is tartozhatnak, amelyek növelik az úszó láthatóságát a víz felszínén. Ez különösen hasznos lehet a távoli vagy sötétebb folyószakaszokon történő horgászat során.

A folyóvízi úszók méretét és terhelési kapacitását általában a folyó sodrásának erőssége és a horgászati cél szerint választják ki. Kisebb méretű és könnyebb úszókat általában az enyhe sodrású folyókban vagy a kisebb halak fogására használják. Míg nagyobb méretű és nehezebb úszók alkalmasak lehetnek az erősebb sodrású folyókban vagy a nagyobb halak horgászatához.

Gyakran felhasználhatók a folyóvízi match horgászatban, a feederes horgászatban, vagy más horgászmódszerekben, ahol a folyó sodrása és környezete meghatározó szerepet játszik. Ezek az úszók segíthetnek a precíz célzásban, a csali stabil tartásában és a folyó sodrásához való alkalmazkodásban, így hozzájárulhatnak a sikeres horgászfogások eléréséhez a folyóvizeken.

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba