Kiegészítők

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 36 db

Kiegészítők

A horgászat során az úszókhoz különféle kiegészítők állnak rendelkezésre, amelyek segíthetnek a jobb teljesítmény elérésében és a hatékonyabb horgászélmény biztosításában. Ezek a kiegészítők a különböző típusú úszókhoz és horgászmódszerekhez igazodnak, és az úszó használatát, stabilitását, láthatóságát vagy beállítását javíthatják.

Az úszókhoz tartozó kiegészítők közé tartozhatnak a súlyok és a súlyok beállításához használt elemek. Ezek a kiegészítők lehetővé teszik az úszók beállítását és testreszabását a kívánt merülési mélység vagy úszási tulajdonságok eléréséhez. A súlyok segíthetnek az úszók stabil tartásában a vízben, különösen erős sodrás esetén.

A láthatóságot növelő kiegészítők közé tartozhatnak a bójak, világítóelemek vagy fluoreszkáló anyagok. Ezek a kiegészítők lehetővé teszik az úszók könnyebb észlelését, különösen rossz látási viszonyok esetén vagy éjszakai horgászat során. A bójak például felül vagy oldalra helyezhetők az úszókra, hogy jobban kiemelkedjenek a víz felszínén.

Az úszók stabil tartását és mozgását segítő kiegészítők közé tartozhatnak a gumi- vagy szilikoncsövek, melyeket az úszótestre vagy az előkezsinórra lehet rögzíteni. Ezek a kiegészítők javíthatják az úszók stabilitását és csökkenthetik a zsinór felcsavarodását vagy elakadását.

A cserélhető antennák vagy pálcaelemek szintén fontos kiegészítők lehetnek az úszókhoz. Ezek lehetővé teszik az úszó antennájának vagy pálcaelemének könnyű cseréjét vagy beállítását a kívánt hosszúság vagy érzékenység eléréséhez. Így az úszó testreszabható az aktuális horgászhelyzet vagy halmozgás szerint.

Az úszókhoz tartozó kiegészítők továbbá tartalmazhatnak olyan eszközöket is, amelyek megkönnyítik az úszók rögzítését vagy cseréjét, például karikákat, kampókat vagy csipeszeket.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!