Marker Úszó

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Marker Úszó

A marker úszó a horgászat során használt speciális eszköz, amelynek célja a vízfenék vagy más fontos pontok pontos jelölése és megjelölése. Ezek az úszók különösen hasznosak lehetnek, amikor a horgász célja a távolság, a mélység vagy a helyzet pontos beállítása.

A marker úszók általában hosszabb és vékonyabb kialakításúak, mint a hagyományos horgászúszók. Ez lehetővé teszi számukra, hogy könnyen átrepüljenek a levegőben és pontosan landoljanak a kívánt helyen. Sok marker úszó rendelkezik a végén egy nagy, jól látható csúccsal vagy jelöléssel, amely könnyen észrevehető a vízben.

A marker úszók rendszerint súlyozottak vagy lehúzható súlyokkal rendelkeznek a stabilitás és a vízfenék elérésének érdekében. A súlyozás lehetővé teszi, hogy az úszó függőlegesen álljon a vízben, így pontosan megmutatja a vízfenék vagy a kívánt jelölés helyzetét.

A marker úszók használata viszonylag egyszerű. Először a horgász kiválasztja a célzott helyet, ahol szeretné elhelyezni a jelölést. Ezután az úszót a horgászzsinórra vagy a marker zsinórra erősíti, és a megfelelő súlyokat vagy lehúzható súlyokat rögzíti. Az úszó elengedése után a horgász kifeszíti a zsinórt, hogy az úszó elérje a célterületet. Amikor az úszó eléri a vízfelületet, a horgász meghúzza a zsinórt, hogy az úszó lesüllyedjen a kívánt mélységre, majd rögzíti a zsinórt, hogy a jelölés stabil maradjon.

A marker úszók különösen hasznosak lehetnek, amikor a horgászat során pontos távolságot, mélységet vagy más fontos jellemzőket szeretnénk elérni. Segítségükkel könnyebben reprodukálhatjuk a sikeres horgászhelyeket, és pontosabban beállíthatjuk az előkét vagy a csalit a halak elkapásához.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!