Stupek

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Stupek

A stupek olyan horgászeszközök, amelyeket a vízfenékhez rögzítenek, és segítenek a horgásznak megtartani a vonal feszességét. Általában nehéz anyagból, például ólomból vagy acélból készülnek, hogy elegendő súlyt biztosítsanak a stabil rögzítéshez. A stupek használata lehetővé teszi a horgásznak a csali pontos és ellenőrzött bemutatását a kívánt horgászhelyen.

A stupek rendelkezhetnek különböző formákkal és méretekkel a horgászati céljaiktól függően. Néhány stupeknél a horgot közvetlenül a stupekre rögzítik, míg másoknál egy hosszabb zsinóron keresztül rögzítik, hogy a csali biztonságosan elhelyezhető legyen a stupeken. Ez lehetővé teszi a horgásznak a csali magasságának és távolságának beállítását a vízfelszíntől vagy a vízfolyás aljától függően.

Előnyei közé tartozik, hogy segítenek minimalizálni a vízáramlás vagy a sodrás hatását a horgászvonalra. Ezáltal a horgász könnyebben észlelheti a kapást, mivel a vonal feszessége és érzékenysége megnövekszik. Emellett a stupek lehetővé teszik a horgász számára a vonal magasságának beállítását a vízfelszínen vagy a vízfolyás alján, ami fontos a kívánt horgászcélok eléréséhez.

A folyóvízi horgászatban különösen hasznosak, ahol a vízáramlás és a sodrás erősebb lehet. Ezért gyakran használják a folyókban, patakokban és egyéb folyóvízi környezetekben történő horgászat során. A stupek könnyen használhatók és beállíthatók a horgászati körülményekhez, és segítenek a horgásznak hatékonyan és sikeresen befogni a kívánt halakat.

Fontos megjegyezni, hogy a stupek használata biztonságos és körültekintő módon történjen. A horgásznak mindig figyelnie kell a környezetét és az aktuális vízviszonyokat, hogy megfelelően alkalmazkodhasson a helyi horgászati szabályokhoz és a halvédelmi előírásokhoz.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!