Versenyláda és tartozéka

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 120 db

Versenyláda és tartozéka

A versenyláda és tartozéka elengedhetetlenek a versenyszerű horgászat során, és a horgászwebshopokban megtalálhatod a legmegfelelőbb választékot. A versenyláda kiválóan alkalmas a horgászcikkek tárolására és szállítására versenyhelyzetben.

A versenyládák különböző méretűek és kialakításúak lehetnek, hogy a horgász könnyedén rendezhesse és elérhesse a felszereléseket. A ládák általában strapabíró anyagból készülnek, például műanyagból vagy alumíniumból, és rendelkezhetnek különféle rekeszekkel, fiókokkal és tárolóhelyekkel a kiegészítők és kisebb eszközök számára.

A versenyláda tartozéka közé tartoznak az előkés dobozok, csalitartók, etetőanyag dobozok és egyéb tárolók, amelyek segítenek rendezetten és könnyen hozzáférhető módon tárolni a horgászcikkeket. Ezek a tartozékok külön rekeszekben vagy fiókokban helyezhetők el a versenyládában, hogy könnyen megtalálhatók és szállíthatók legyenek.

A versenyláda és tartozékai kiváló minőségűek kell legyenek, hogy strapabírók és tartósak legyenek a versenyszerű horgászat során. Fontos, hogy könnyen kezelhetők legyenek és biztonságosan tartsák a felszereléseket, hogy azok ne sérüljenek vagy elveszítsék hatékonyságukat.

A horgászwebshopokban megtalálhatod a legjobb minőségű versenyládákat és tartozékokat, amelyek megfelelnek a versenyszerű horgászat igényeinek. Választhatsz különféle méretű és típusú ládák közül, valamint a kiegészítők széles választékából, hogy pontosan a számodra megfelelőt találd meg.

A versenyláda és tartozékai megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a versenyszerű horgászatot. Válaszd a minőségi ládákat és tartozékokat a horgászfelszereléseidhez, hogy rendezetten és biztonságosan tárolhasd és szállíthasd a felszereléseket a versenyek során.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!