Láda tartozék

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 103 db

Láda tartozék

A láda tartozék a horgászládának különböző kiegészítői és eszközei, amelyek segítenek a horgászfelszerelések tárolásában, rendezettségének fenntartásában és a hatékonyabb horgászati élmény elérésében. Ezek a tartozékok lehetnek különféle tárolórendszerek, rekeszek, válaszfalak, betétek és egyéb praktikus elemek.

A láda tartozékai között gyakran megtalálhatók a válaszfalak és betétek, amelyek lehetővé teszik a horgászfelszerelések, csalik és egyéb kiegészítők különválasztását és rendezett tárolását a láda belsejében. Ezáltal könnyebben megtalálhatjuk a szükséges eszközöket és elkerülhetjük a zavarodottságot és a rendetlenséget.

További láda tartozékok közé tartozhatnak az extra tárolórekeszek, amelyek különféle méretekben és alakzatokban elérhetők. Ezek a rekeszek további tárolási lehetőséget kínálnak a kisebb kiegészítők, csalik vagy akár apróbb szerelékek számára. A választható rekeszeknek köszönhetően testre szabhatjuk a láda belső elrendezését az egyéni igényeinknek megfelelően.

Néhány láda tartozék funkcionális elemeket is tartalmazhat, például csipeszeket, fülek, fogantyúkat vagy akár zárómechanizmusokat. Ezek az elemek könnyebb hozzáférést, kezelhetőséget és biztonságot biztosítanak a horgászláda használatakor. Például a fogantyúk és fogantyúk segítenek a láda kényelmes szállításában, míg a zárómechanizmusok biztosítják a tartalom biztonságos rögzítését és védelmét.

A láda tartozékai általában külön megvásárolhatók, és sok esetben kompatibilisek a különböző márkák és típusok horgászládáival. Ez lehetővé teszi, hogy az egyéni igényeknek és preferenciáknak megfelelően testre szabjuk a ládánk tartozékait, és optimalizáljuk a tárolási rendszert a hatékony és rendezett horgászat érdekében.

Az egyéni választások és a horgászfelszerelések sokszínűsége miatt számos láda tartozék áll rendelkezésre, és a kínálat folyamatosan bővül. Érdemes alaposan megfontolni az egyes tartozékokat és kiegészítőket, hogy azok megfeleljenek az egyéni igényeknek, és tovább növeljék a horgászati élményt a horgászláda használatakor.