Versenyláda

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Versenyláda

A versenyláda a horgászversenyekhez és versenyszerű horgászathoz kifejlesztett speciális tárolóeszköz, amelynek célja a hatékony és szervezett módon történő horgászfelszerelések tárolása és szállítása. A versenyládák általában könnyű, de strapabíró anyagból készülnek, és ergonomikus kialakításuknak köszönhetően kényelmesen hordozhatók és használhatók a versenyek során.

A versenyláda különböző méretű és alakú rekeszekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a horgászfelszerelések, csalik, tartozékok és egyéb szükséges eszközök hatékony elrendezését és tárolását. Az egyedi rekeszek lehetővé teszik a különböző méretű és típusú felszerelések rendezett elhelyezését, és megakadályozzák az összekeveredést és sérülést.

A versenyláda gyakran tartalmaz beépített vagy cserélhető válaszfalakat. Amelyek segítségével az egyes rekeszek testre szabhatók az egyéni igények szerint. Ez lehetővé teszi a tárolási rendszer optimalizálását és a felszerelések könnyű hozzáférhetőségét a versenyek során. A praktikus kialakítású zsebek és zsebkendőtartók további tárolási lehetőséget biztosítanak kisebb kiegészítők és személyes tárgyak számára.

A versenyládák gyakran rendelkeznek könnyen hozzáférhető tárolórekeszekkel a tetejükön vagy oldalukon. Amelyek ideálisak a gyorsan elérhető eszközök, mint például úszók, horogakasztók vagy etetőanyagok tárolására. Az ergonomikus fogantyúk és pántok lehetővé teszik a kényelmes szállítást és mozgatást a versenytéren, és a stabilitást és biztonságot biztosítják a láda használata közben.

Fontos megemlíteni, hogy a versenyládák gyakran különféle tartozékokkal és kiegészítőkkel is bővíthetők, mint például etetőanyag tartók, horgos dobozok vagy bottartók. Ezek a kiegészítők tovább optimalizálják a tárolási rendszert és segítik a versenyzőket a hatékony és zavartalan horgászati tevékenységben.

Összességében a versenyláda egy olyan speciális tárolóeszköz, amely kifejezetten a horgászversenyekhez és versenyszerű horgászathoz lett tervezve. A rendszerezett tárolás, az egyedi rekeszek, a praktikus kiegészítők és a könnyű szállíthatóság révén segít a versenyzőknek a hatékony és eredményes horgászfelszerelés kezelésében és szállításában a versenyek során.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!