Zsinór

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Előke vastagság (mm)
-
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog méret
-
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Teherbírás (kg)
-
Terhelhetőség (kg)
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 229 db

Zsinór

A horgászok számára a zsinór egy alapvető fontosságú eszköz, amely összeköti őket a halakkal. A horgászwebshopunkkban széles választékban elérhetők a különböző típusú és minőségű zsinórok, amelyek megfelelnek a különféle horgászati igényeknek.

Anyaga és szerkezete meghatározza a tulajdonságait és használatának hatékonyságát. Például, a fonott zsinór rendkívül erős és tartós, kiváló választás a nagyobb halakhoz való horgászathoz, míg a monofil zsinór könnyebb és rugalmasabb, ideális a kisebb halak vagy az úszó horgászathoz.

A zsinórok vastagsága, húzószilárdsága és színválasztéka szintén fontos szempontok. A vastagabb zsinór jobban ellenáll a törésnek és az elszakadásnak, míg a vékonyabb jobban alkalmazkodik a vízmozgáshoz és nehezebben észlelhető a halak számára. A különböző színű zsinórok lehetővé teszik a horgász számára, hogy könnyebben lássa a vonalat és figyelje a halmozgásokat.

Nagy jelentőséggel bírnak a horgászat során. Az erős, kopásálló és hosszan tartó zsinór biztosítja a megbízható kapásokat és a halak biztonságos megfogását. A kiváló minőségű zsinór ellenáll a vízben lévő káros hatásoknak, például az UV-sugárzásnak vagy a sóoldatoknak, és megbízhatóan teljesít minden körülmények között.

A horgászwebshopokban megtalálhatod a legjobb minőségű zsinórokat, amelyek megfelelnek a horgászati elvárásoknak. Választhatsz a különféle típusú, vastagságú és színű zsinórok közül, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet.

Kiválasztása és használata kulcsfontosságú a sikeres horgászathoz. Válaszd a minőségi zsinórokat a horgászfelszereléseidhez, hogy biztosítsd a megbízható kapásokat és a halak sikeres megragadását a vízben.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!