Fonott

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Teherbírás (kg)
-
Terhelhetőség (kg)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 106 db

Fonott

A fonott zsinór egy speciális típusú horgászzsinór, amely a horgászatban széles körben használatos. A fonott zsinór különlegessége, hogy több vékony polimer vagy műszálas szál fonódik össze, létrehozva egy erős és tartós köteget. Ez a kialakítás rendkívül sima felületet eredményez, ami jelentősen javítja a zsinór tapintását és csökkenti a súrlódást a vízben.

A fonott zsinór kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik az extra erősség és kopásállóság. A többrétegű kialakítás és a szálak összefonódása miatt a fonott zsinór rendkívül ellenálló a különböző külső hatásokkal, például a sziklákkal vagy a tüskékkel való érintkezéssel szemben. Ez lehetővé teszi a hatékonyabb és biztonságosabb horgászatot olyan helyeken, ahol a hagyományos monofil zsinórok könnyen megsérülhetnek.

A fonott zsinór kiváló áttetszőséggel rendelkezik, ami megkönnyíti a láthatóságot a vízben. Ez lehetővé teszi a pontosabb horgászatot és azonnali észlelést, amikor a hal megtámadja a csalit. A fonott zsinór rendkívül érzékeny is, ami lehetővé teszi a finomabb rezgéseket és jelzéseket a horgászboton keresztül. Ez segít az érzékenyebb és gyorsabb kapások észlelésében, így növelve a sikeres fogás esélyeit.

Sokféle vastagságban és színben elérhető, hogy megfeleljen a különböző horgászati igényeknek és körülményeknek. A vastagság kiválasztása a célhal méretétől, a horgásztechnikától és a vízviszonyoktól függ. A színválaszték pedig lehetővé teszi a zsinór jobb láthatóságát vagy éppen a rejtett megjelenést, amely a halakat kevésbé ijeszti.

Összességében a fonott zsinór kiváló választás a horgászat során, ha erős, tartós és érzékeny zsinórra van szükségünk. Az extra erősség, a kopásállóság, a sima felület és a jobb láthatóság előnyöket kínál, amelyek segítik a sikeres horgászatot és a nagyobb halak biztonságosabb fárasztását.