Előkezsinór

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Teherbírás (kg)
-
Terhelhetőség (kg)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 17 találat megjelenítve

Előkezsinór

A fonott előkezsinór egy speciális típusú horgászzsinór, amelyet az előkék készítésére használnak a horgászat során. Kialakítása során több vékony fonott szálból álló szerkezetet alkalmaznak, amelyeket összefonva erős és tartós zsinórt hoznak létre.

Rendkívül erős és kopásálló, ami kiváló tartósságot és teherbírást biztosít a nagyobb halak ellenállásával szemben. A szálak fonott szerkezete növeli a zsinór húzóerőt, ami lehetővé teszi a hatékonyabb és sikeresebb behúzást.

Ezenkívül a fonott előkezsinór vékonyabb átmérővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a finomabb és diszkrétebb horgászatot. A vékony profil minimalizálja a vízben való észlelhetőséget, így a halak kevésbé fogják észrevenni a zsinórt, és kevésbé lesznek gyanakvóak.

Sima felülete és kiváló csúszása lehetővé teszi a hosszabb dobásokat és a pontosabb célozást. Ez különösen hasznos lehet, amikor távoli helyekre kell dobni, vagy pontosan meg kell célozni a halakat.

Könnyen csomózható, így könnyedén készíthetünk stabil és megbízható előkekötéseket. A zsinór rugalmas szerkezete biztosítja a tartós csomókat, amelyek nem lazulnak vagy szakadnak el könnyen.

A fonott előkezsinór sokoldalúan alkalmazható különböző horgászmódszerekhez és halakhoz. Leggyakrabban ragadozó halak, mint például süllő, csuka vagy balin horgászatára használják, de más halfajokhoz is hatékony lehet.

Összességében a fonott előkezsinór megbízható és tartós eszköz a horgászok számára, amely segít maximalizálni a sikeres fogások esélyét. Az erős és diszkrét szerkezet lehetővé teszi a hatékony horgászatot és a megbízható kapcsolatot a horog és az előke között. A fonott előkezsinór egy fontos eszköz a horgászok számára, akik magas minőségű előkéket kívánnak használni és sikeres eredményeket elérni a vízen.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!