Feeder

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Terhelhetőség (kg)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Feeder

A fonott Feeder zsinór egy kiváló minőségű és megbízható eszköz, amelyet a feeder horgászat során használnak. Ez a zsinór speciálisan tervezett a nagy távolságokra történő dobásokhoz és a nagyobb halak fárasztásához.

A fonott szerkezetű zsinór több vékony szálat fon össze, hogy egy erős és tartós köteget alkossanak. Ez a felépítés kiváló húzóerőt és terhelhetőséget biztosít, ami nélkülözhetetlen a feeder horgászat során, ahol gyakran szembe kell nézni a nagyobb halak ellenállásával.

A fonott zsinór sima felülete minimalizálja a súrlódást a gyűrűkben, ami kiváló dobásteljesítményt eredményez. A zsinór könnyedén csúszik a gyűrűkön, így a dobások hosszúak és pontosak lehetnek. Emellett a zsinór vékony átmérője miatt kevesebb légellenállás éri, ami további előnyt jelent a nagy távolságok elérésében.

A fonott Feeder zsinór rendkívül kopásálló, így hosszú távon megtartja eredeti tulajdonságait. Nem fog könnyen elszakadni vagy elkopni, még intenzív használat során sem. Ez kiemelkedő előnyt jelent a hosszabb horgászati túrák és az intenzív horgászat során.

A zsinór könnyen csomózható, és a csomók megbízhatóak és erősek. Ez biztosítja, hogy a horog és az előke szilárdan kapcsolódjon, és a zsinór ne lazuljon vagy szakadjon el könnyen. Ez kritikus tényező a nagyobb halak biztonságos és sikeres fárasztásához.

A fonott Feeder zsinór sokoldalúan alkalmazható, és kiváló teljesítményt nyújt a különböző vízterületeken és körülmények között. Legyen szó tóhorgászatról, folyami horgászatról vagy édesvízi horgászatról, ez a zsinór megbízható társ lesz a feeder technika alkalmazásához.

Összességében a fonott Feeder zsinór kiváló minőségű, tartós és megbízható választás a feeder horgászat szerelmeseinek. A kiváló dobásteljesítmény, az erős húzóerő és a kopásállóság biztosítja a sikeres és kényelmes horgászatot minden alkalommal.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!