Főzsinór

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Terhelhetőség (kg)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 28 találat megjelenítve

Főzsinór

A fonott főzsinór egy kiváló minőségű és megbízható eszköz, amelyet a horgászat során használnak. Ez a zsinór különleges kialakítása révén nagy teherbírással rendelkezik, így ideális választás nagyhalas horgászatnál, ahol erős és ellenálló zsinórra van szükség.

A fonott szerkezetű zsinór több vékonyabb szálat fon össze, hogy egy erős és tartós köteget alkossanak. Ez a felépítés kiváló kopásállóságot és terhelhetőséget eredményez, ami nélkülözhetetlen a horgászat során. A zsinór megbízhatóan ellenáll a különböző vízi körülményeknek, beleértve a köveket, növényzetet és egyéb akadályokat.

A fonott főzsinór sima felülete minimalizálja a súrlódást a gyűrűkben, így a dobások hosszúak és pontosak lehetnek. A zsinór könnyedén csúszik a gyűrűkön, ami kiváló dobásteljesítményt eredményez. Emellett a zsinór vékony átmérője miatt kevesebb légellenállás éri, ami további előnyt jelent a dobások távolságában és pontosságában.

A fonott főzsinór magas húzóerővel rendelkezik, így könnyedén kezelheti a nagyobb halakat és a nagyobb terhelést. A zsinór szilárdan tartja a kapcsolatot a halakkal, és biztosítja, hogy a fárasztás során ne szakadjon el könnyen. Ez kiemelkedő előnyt jelent a nagyhalas horgászat során, ahol a halak erős ellenállást tanúsíthatnak.

A fonott főzsinór könnyen csomózható, és a csomók megbízhatóak és erősek. Ez biztosítja, hogy a horog, az előke vagy a csali szilárdan kapcsolódjon a zsinórhoz, és a csomó ne lazuljon vagy szakadjon el könnyen. Ez nagyban segíti a sikeres horgászatot és a biztonságos halbefogást.

Sokoldalúan alkalmazható, és kiváló teljesítményt nyújt a különböző típusú horgászmódszerekhez és vízi körülményekhez. Legyen szó tóhorgászatról, folyami horgászatról vagy tengerparti horgászatról, ez a zsinór megbízhatóan szolgálja a horgász igényeit.

Összességében a fonott főzsinór a horgászat során elengedhetetlen eszköz, amely kiemelkedő kopásállóságot, tartósságot és húzóerőt biztosít. A zsinór kiváló dobásteljesítményt, pontosságot és kezelhetőséget nyújt, és a legnagyobb halak fárasztásában is megállja a helyét. A fonott főzsinór a horgászok bizalmára épül, hogy sikeres és örömteli horgászélményt nyújtson.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!