Harcsás

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Terhelhetőség (kg)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 15 találat megjelenítve

Harcsás

A fonott harcsás zsinór egy speciálisan tervezett és erősített zsinór, amelyet kifejezetten a harcsahorgászathoz fejlesztettek ki. Ez a zsinór rendkívül strapabíró és megbízható, hogy megbirkózzon a harcsák erőteljes harcával és azokra jellemző körülményekkel.

A fonott szerkezetű zsinór nagy teherbírású, amely lehetővé teszi a harcsák számára jellemző húzóerővel szembeni ellenállást. A zsinór anyaga és szerkezete révén ellenáll a kopásnak, a törésnek és az éles tárgyakkal való érintkezésnek, amelyek gyakran előfordulnak a harcsahorgászat során.

A fonott harcsás zsinór kiváló dobásteljesítményt nyújt. A sima felülete és az alacsony légellenállás lehetővé teszi, hogy könnyedén és pontosan dobhassunk nagy távolságokra. Emellett a zsinór alacsony nyúlása biztosítja, hogy a dobások során a zsinór ne veszítsen rugalmasságából és ne lazuljon el.

A fonott harcsás zsinór könnyen csomózható, és a csomók megbízhatóak és erősek. Ez különösen fontos a harcsahorgászat során, mivel a harcsák erős ellenállást tanúsíthatnak, és a zsinór csomóinak megbízhatónak kell lenniük a sikeres halbefogáshoz. A zsinór csomói szorosak és tartósak, és megfelelően rögzítik a horogat, az előkét vagy a csalit.

A fonott harcsás zsinór kiválóan alkalmas a nagy méretű harcsák fárasztására. A magas húzóerő és a megbízható tartósság lehetővé teszi, hogy hatékonyan kezeljük a harcsák ellenállását és irányítását. A zsinór rugalmassága és erőssége biztosítja, hogy a horgász a harcsa irányítását és fárasztását teljes biztonságban végezhesse.

A fonott harcsás zsinór sokoldalúan alkalmazható, és alkalmazkodik a különböző horgászmódszerekhez és körülményekhez. Legyen szó csónakhorgászatról, partihorgászatról vagy áramlatos vizeken való horgászatról, ez a zsinór biztosítja a megfelelő szilárdságot és ellenállást a harcsák elleni küzdelemben.

A fonott harcsás zsinór egy megbízható és hatékony eszköz, amely biztosítja, hogy a harcsahorgászok maximálisan kihasználhassák a horgászatukat. A tartósság, a kopásállóság és a megbízhatóság mellett ez a zsinór garantálja a sikeres halbefogást és az örömteli horgászélményt a harcsahorgászok számára.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!