Pergető

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Terhelhetőség (kg)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 26 találat megjelenítve

Pergető

A fonott pergető zsinór egy kiváló minőségű és megbízható eszköz a pergetéshez és a mesterséges csalikkal való horgászathoz. Ez a zsinór kifejezetten a pergetőhorgászat igényeinek megfelelően tervezett, és számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára.

Rendkívül erős és tartós, hogy megbirkózzon a nagyobb halakkal és a heves harcukkal. A fonott anyagból készült zsinór magasabb húzóerőt kínál, mint a hagyományos monofil zsinórok, így lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakra horgásszanak és hatékonyan fáraszthassák azokat.

A fonott pergető zsinór sima és csendes dobást biztosít. A zsinór felülete kevésbé ellenálló, mint a hagyományos zsinóroké, ami azt jelenti, hogy a dobások során kevesebb súrlódás és zaj keletkezik. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb és pontosabb dobásokat végezzenek, ami elengedhetetlen a pergetőhorgászat során.

A fonott zsinór alacsony nyúlása elősegíti a pontosabb horogbeakasztást és az érzékenyebb kapcsolatot a csalikkal. A zsinór minimális mértékű nyúlása biztosítja, hogy a horgászok azonnal érezhessék a halak harapását és gyorsan reagálhassanak rájuk. Ez növeli a sikeres horogbeakasztás esélyét és lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb halbefogást.

A fonott pergető zsinór könnyű és könnyen kezelhető. A könnyű súlya lehetővé teszi a hosszabb ideig történő horgászatot anélkül, hogy a horgászok fáradtnak éreznék magukat. Emellett a zsinór sima felülete és rugalmassága megkönnyíti a zsinórkezelést és a csomók kötését.

A fonott pergető zsinór sokoldalúan alkalmazható és alkalmazkodik a különböző pergetési stílusokhoz és körülményekhez. Legyen szó könnyű pergetésről vagy nehéz bevetésekről, ez a zsinór biztosítja a megfelelő szilárdságot és ellenállást a mesterséges csalikkal való horgászathoz.

Összességében a fonott pergető zsinór egy kiváló választás a pergetőhorgászat szerelmeseinek. A tartósság, az erősség, a sima dobás és az érzékeny kapcsolat a csalikkal mind hozzájárulnak a sikeres és örömteli pergetőhorgászati élményhez.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!